artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 27. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Önkéntesnek lenni jó, különösen jó csapatban. Kérjük, csatlakozzon a Vöröskereszt debreceni csapatához a Karácsonyi szeretetakció gyűjtésein. Minden adomány, egy csomag része lesz, amelyet rászoruló családok, egyedülálló, beteg emberek kapnak meg karácsonykor – ezzel invitálnak csapatukba a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezetének önkéntesei és munkatársai. Karácsony előtt 12 gyűjtőpontra költöznek ki idén, hogy minél több súlyos hátrányokkal küzdő ember jusson csomaghoz az ünnepek közeledtével.

– Célunk, hogy minél több lét peremére került családon, idős, beteg, egyedülálló emberen segítsünk az ünnep előtt – ezzel a vállalással a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezete minden alkalmat megragad a gyűjtésre. Sok éve jellemző, hogy többször annyian jelentkeznek segélycsomagra, mint amennyi adomány érkezik. A terület munkatársai ezért 4-szer annyi helyszínre szerveznek gyűjtést 2023-ban, mint egy évvel korábban. A maroknyi csapatnak kérnie kell önkéntesek csatlakozását, hogy az akciók sikeresek legyenek.

Gyűjtsünk vidáman!

„Most Önre van szükség! Az adventi időszakban összesen 12 helyszínen 4 akcióban gyűjtünk a Magyar Vöröskereszt Debrecen területén élő hátrányos helyzetű embereknek elsősorban tartós élelmiszert, édességeket, tisztító, tisztálkodási szereket és a karácsony hangulatát idéző tárgyakat. Kérjük, legyen a Vöröskereszt önkéntese, az ünnep előtt! Minden egyes segítőkéz számít!” – invitálja a segítő szándékú embereket a gyűjtésre a szervezet.

onkentes02

Önkéntesnek lenni jó, különösen jó csapatban. A gyűjtés lehet impulzív, vidám és persze akadnak nehéz helyzetek, amelyeket felülmúl és feledtet a sok szeretettel teli pillanat, a csapat és természetesen az,  amikor átadjuk az adományokat. Minden adomány, egy csomag része lesz, amelyet rászoruló családok, egyedülálló, beteg emberek kapnak meg karácsonykor – foglalják össze élményeiket a vöröskeresztesek Debrecen területén.

A jelentkezőket telefonon az 52/414-321-as számon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímen vagy személyesen várják a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezet irodájában (4025 Debrecen, Simonffy u. 44.) a szervezet munkatársai.

***

A Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Vármegyei Szervezetének mind a 7 területén gyűjtenek önkénteseink és munkatársaink. Ha másik területen szeretne önkénteskedni, keresse a területi irodát. Az elérhetőségek honlapunkon megtalálhatóak (http://voroskereszthajdu.hu/rolunk.php?id=2).

You have no rights to post comments