artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2023. december 5. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tejfölös burgonyaleves füstölt csülökkel

Sajttal-ananásszal besütött csirkemell karottás rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás palacsinta erdei gyümölcs öntettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Pár tanács betartásával elkerülhető, hogy nyaralásunk ideje alatt bűncselekmény áldozatává váljunk. Kérjük, hogy fogadják meg a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság hasznos ajánlásait.

Beköszöntött a nyár, a vakáció ideje, ezzel arányosan egyre többen indulnak útnak, hogy kipihenjék a mindennapok fáradalmait. Egyesek több napra elutaznak otthonról, mások csak egy rövid időre hagyják az ingatlanukat üresen. Fontos azonban szem előtt tartani, hogy a tolvajok nem válogatnak, ne adjunk esélyt nekik!

Kérjük, hogy a betörések, lopások megelőzése érdekében fogadják meg a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság hasznos ajánlásait:

  • Nyaralásunk során ne az legyen az első, hogy a közösségi médiába kiposztoljuk hollétünket. Ha mindenféleképpen meg szeretnénk osztani a feledhetetlen pillanatokat, azt csak azután tegyük, miután hazaérkeztünk.
  • Kérjük meg a családtagokat, szomszédokat, hogy ürítsék ki a postaládánkat, és időközönként ellenőrizzék le az ingatlanunkat. Tartsuk fent az a látszatot, mintha otthon lennénk.
  • A nyílászárókat zárjuk be, a jól látható helyen lévő értéktárgyakat pakoljuk el.
  • Érdemes mozgásérzékelő lámpákat, kamerákat felszerelni az ingatlanunk körül, hiszen ezeknek az eszközöknek is visszatartó erejük van.a

You have no rights to post comments