artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Magyarország kormánya fontos feladatnak tekinti, hogy gondoskodjon a 65 év feletti honfitársainkról. A Gondosóra egy korszerű, díjmentes eszköz, amelyhez éjjel-nappal elérhető diszpécserszolgálat kapcsolódik, ezzel nyújtva segítséget és biztonságot az idős emberek számára. A Gondosóra program részeként megvalósuló szolgáltatás és a jelzőeszköz INGYENES, Magyarország minden településén hozzáférhető a hét minden napján és órájában.

A program működése:

  • Segítségkérés esetén a bajban lévő felhasználó megnyomja a készülékén található gombot.
  • Az eszköz jelzést küld a Diszpécserközpont felé.
  • A Diszpécserközpont felveszi a kapcsolatot a felhasználóval, értékeli a helyzetet.
  • Kezdeményezi a segítségnyújtást, értesíti a megadott kontaktszemélyt.
  • Indokolt esetben a sürgősségi segélyhívó értesítése is megtörténhet.

A jelzőeszközzel az idős ember minden körülmény között képes segítséget kérni (a készülék karon vagy nyakban hordva mindig elérhető). Nem kell mást tenni, mint viselni a díjmentes jelzőeszközt. A programhoz alanyi jogon lehet csatlakozni minden 65. életévét betöltött magyar állampolgárnak, akik ingyenesen megkapják a jelzőeszközt.  A gondosora.hu weboldalon a Regisztráció gombra kattintva lehet jelentkezni, vagy a 06/1 445 0080-as telefonszám hívásával, de kitöltött, nyomtatott dokumentum megküldésével is elindítható a regisztráció.

Éljen a lehetőséggel és regisztráljon még ma!

gondosora02

You have no rights to post comments