artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

My message for Day 21

Tisztelt Berettyóújfalui Lakosok! A fák és bokrok ágai a villamosenergia-ellátás üzembiztonságát nagymértékben zavarhatják, esetenként veszélyeztetik, ezért a vezeték biztonsági övezetét érintő fák és bokrok ágait szükséges eltávolítani, hogy a vezeték biztonsági övezetének határain belülre ne nyúljanak. A növényzeten történő beavatkozásra az élet- és vagyonbiztonság, veszélyes helyzetek elkerülése és az áramszünetek megelőzése érdekében van szükség.

Ezúton értesítjük a Tisztelt Lakosságot, az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. az áramszolgáltató tulajdonában lévő hálózat biztonsági övezetében a gallyazási munkákat a szolgáltatás biztonsága érdekében elvégezteti.

A munkálatokat az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. szerződött partnere városunkban 2022. december hónapban és 2023 január hónapban ütemezve, folyamatosan fogja végezni.

A munkavégzésük során a vállalkozás munkatársai a város belterületén és a külterületi településrészeken is minden vezetékszakaszt ellenőrizni fognak.

A munkálatokkal kapcsolatosan felmerülő kérdésekkel Nagy Attila műszaki – kommunális ügyintéző kollegánkat kereshetik az alábbi elérhetőségeken:

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 0630-6769561

Berettyóújfalu Város Önkormányzata

Városüzemeltetési Osztály

You have no rights to post comments