artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

My message for Day 30

A hajdú-bihari rendőrök toboroztak, emellett szolgálaton kívüli csapatukkal indultak az Esztári Lecsófesztivál főzőversenyén. Csapatkapitányuk Nagy Tamás volt, aki a fakanalat egyenruhára „cserélte” és Hajdú-Bihar megyében tanul határvadásznak.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság toborzói több helyszínre is kitelepültek 2022. augusztus 27-én. Az egyenruhások az Álmosdi Falunapon és az Esztári Lecsófesztiválon tartottak részletes tájékoztatást a szerződéses határvadász szolgálat iránt érdeklődőknek.

A rendőrök a fesztivál főzőversenyén Nagy Tamás, leendő határvadász vezetésével szálltak harcba a legjobb ételnek járó díjért.

Tamás korábban szakácsként dolgozott, de a fakanalat egyenruhára „cserélte” és jelentkezett szerződéses határvadásznak. A szűrővizsgálatok és fizikai követelmények sikeres teljesítése után 2022. augusztus 16-án kezdte meg a képzést, jelenleg a Hajdú-Bihar megyei határvadász szakasz tagjaként sajátítja el a legfontosabb gyakorlati és elméleti ismereteket.

Legyél Te is szerződéses határvadász!

A jelentkezés menetéről, feltételeiről, felvételi eljárásról bővebb tájékoztatás, valamint a jelentkezési egységcsomag az alábbi linken érhető el:

https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes

You have no rights to post comments