artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 19. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Frankfurti leves

Pulled pork karika burgonyával, friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Berettyóújfalu Város Önkormányzata és a Berettyó Kulturális Központ Berettyóújfalu, mindannyiunk városa címmel meghirdeti 2. városi naptárfotó pályázatát, melynek eredményeként a településünk természeti és épített, valamint kulturális örökségét, turisztikai célpontjait, látványosságait mutathatják meg a pályázók.

Saját kezűleg készített fényképeket várunk, melyek a megadott témát ábrázolják különböző évszakokban és napszakokban. Egy szerző évszakonként 1-1 darab VAGY egy évszakból legfeljebb 4 darab fotót tölthet fel. Aki 5 vagy annál több képet tölt fel, annak a nevezése érvénytelen.

A pályázat egyfordulós. Nevezési díj nincs.

Pályázók köre:

Berettyóújfaluban élő, tanuló és/vagy dolgozó magánszemély
Berettyóújfaluból elszármazott magánszemély

A fotókkal kapcsolatos elvárások:
A képek – falinaptár lévén – fekvő formátumúak legyenek. A fotó az adott témához illeszkedjen. Ha emberalakok is láthatóak a képen, ne legyenek felismerhetőek. Kizárólag digitális formában elkészített – vagy digitalizált – fotókkal lehet pályázni. A fotók formátuma jpg, png, vagy tiff, lehetőleg a legjobb minőséggel.
A képfájlok nevének a következő formátumban kell lenniük, ékezeteket NEM tartalmazhatnak: vezeteknev_keresztnev_1(2. 3. 4.)

A pályázó a pályázat benyújtásával kijelenti, elismeri és szavatolja, hogy az általa beküldött pályamunka kizárólag a saját, egyéni eredeti alkotása, semmilyen szerzői jogot, védjegyet, erkölcsi jogot, magán/kiadói vagy egyéb szellemi jogot nem sért bármely szervezet vagy személy kapcsán, valamint, hogy harmadik félnek nincs jogi követelése a pályamű vonatkozásában.

A pályázat benyújtásának módja és határideje:
Az elkészült fényképeket 2022. szeptember 19. éjfélig küldhetik el csatolt fájlban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.
Kérjük, hogy az e-mailben tüntessék fel a pályázó nevét és elérhetőségeit.

A pályázók hozzájárulnak ahhoz, hogy személyes adataikat a Kiíró a pályázat időtartama alatt, valamint azt követő 1 évig kezelje.
A személyes adatok kezelése célhoz kötött, azok harmadik személyek számára át nem adhatók, valamint kezelésük megfelel a vonatkozó jogszabályoknak.

A PÁLYÁZAT BÍRÁLATA:
A fényképek formai értékelése
(a fotó minősége, témája, mérete stb. megfelel-e a felhívásban rögzített elvárásoknak), majd egy szakmai előminősítés után a legjobb 20-25 kép kerül internetes szavazásra, amelyből az első 13 megjelenik a naptárban – a legtöbb szavazattal rendelkező kép a címoldalra, a további 3-3 legsikeresebb kép pedig az adott évszaknak megfelelő belső oldalakra.

A közönségszavazás lezárása:
2022. október 17.

Eredményhirdetés, díjátadó:
2022. év végén, adventkor, a pontos időpontról a későbbiekben adunk tájékoztatást.

A pályázat díjazása:
Díjazásban a közönségszavazás első 13 helyezettje részesül.
A legtöbb szavazattal rendelkező alkotó fényképe kerül a címlapra, a további 12 pedig a naptár belső oldalaira.
A díjazottak egységesen nettó 100.000 forint összegű pénzdíjazásban részesülnek.

A díjazottak hozzájárulnak ahhoz, hogy a képeiket – a szerző nevének minden esetben való feltüntetésével egyidejűleg – a Kiíró az általa készített kiadványokban, online és nyomtatott publikációkban, illetve az ezt népszerűsítő reklámkampány során térítésmentesen, korlátozás nélkül felhasználja.

A pályázat résztvevői a pályaművek beküldésével elfogadják a pályázati feltételeket,
valamint hozzájárulnak, hogy a pályaműveket a Kiíró a pályázat archívumában
megőrizze.

Minden pályázónak sok sikert kíván Berettyóújfalu Város Önkormányzata és a Berettyó Kulturális Központ!

You have no rights to post comments