artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Ön segíthet most az ukrajnai helyzet bajbajutottjainak! Sürgősen önkéntesekre van szükség a biharkeresztesi Vasútállomáson az ukrajnai helyzet menekültjeit segítő vöröskeresztes szolgálathoz. A feladat: lelki (pszichoszociális) segítségnyújtás, étel-, adomány-, melegital-osztás.

Sürgősen önkéntesek jelentkezését várja a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei és Beretyóújfalui Területi Szervezete az ukrajnai menekültek megsegítéséhez. A feladata: a biharkeresztesi Vasútállomáson tartózkodó menekült családok, gyermekek, magánszemélyek lelki (pszichoszociális) segítségnyújtása és ellátása (ételosztással, adományosztással, meleg itallal). A Vöröskereszt munkatársai és önkéntesei 12 órás műszakokban váltják egymást.

A jelentkezőket a 70/ 330 1484 telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímen várják. Akik a megyeközpontban vagy a megye más részein laknak, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és az 52/531-427-es telefonszámon is jelentkezhetnek. A szervezők kérik a jelentkezőket, hogy – ha idejük engedi – írják meg: erősségeiket, miben tudnak, szeretnek segíteni, milyen nyelvismeretük van.

Csatlakozzon a vöröskeresztes szolgálathoz, ha az ukrajnai háborús helyzet menekült emberein segíteni szeretne!

 

You have no rights to post comments