artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Kivezetik azt a szabályt is, ami lehetővé teszi, hogy a munkáltató előírja a kötelező oltást. A kormány röviden megtárgyalta a vírushelyzetet is szerdai ülésén – derült ki a kormányinfón. A vírushelyzetről azt mondta Gulyás, hogy a járvány ötödik hulláma a végéhez közeledik. Hétfőtől megszűnik a maszkviselési kötelezettség, és a munkáltató nem írhatja elő a kötelező oltást.

A járvány ötödik hulláma a végéhez közeledik, ezért kivezetik a járványügyi korlátozásokat, hétfőtől megszűnik a maszkviselési kötelezettség, kivezetik azt a szabályt is, ami lehetővé teszi, hogy a munkáltató előírja a kötelező oltást, de kivétel az egészségügyi és szociális terület. Kivezetik a védettségi igazolvány használatára vonatkozó szabályokat is. Az egészségügyi veszélyhelyzetet viszont fenntartják részben a lehetséges hatodik hullám veszélye, részben a kormány cselekvőképessége miatt – hangzott el.

You have no rights to post comments