artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2022. augusztus 8. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Tejfölös burgonyaleves

Bolognai spagetti

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (650 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Szomorú szívvel és mély megrendüléssel tudatjuk mindazokkal, akik tisztelték és szerették, hogy Török Istvánné Marika, a Bihari Népművészeti Egyesület alapító elnöke, a Népművészeti Egyesületek Szövetségének felügyelőbizottsági tagja súlyos betegségével folytatott hosszas küzdelem után, 2021. november 25-én, életének 66. évében elhunyt.

Nehéz ezt a gyötrő hírt tárgyilagosan megfogalmazni közreadni. Marika teljes lénye, személyisége, családi élete és közösségi szerepvállalásai érzelmekkel, erős kötődésekkel, törődéssel és számos elköteleződéssel átszőve tették őt mindenki számára kedvessé. Tősgyökeres bihariként, berettyóújfaluiként mindig az itt élők szolgálata volt számára az elsődleges. Élete bármely területére gondolunk, mindig egyetlen fogalom jut eszünkbe: a teljesség. Saját, fájdalmasan rövidre szabott élete is teljes volt, hasonlóképpen töltötte meg családtagjainak mindennapjait, az óvodákban a keze alatt növekedő gyermekek és szüleik, valamint munkatársai életét és a második hivatásául választott tárgyalkotó népművészet nagy családjának tágas otthonát is. Ezért találták meg az igazán nagy feladatok, és nem maradt el ezek elismerése sem.

Hitelessége következetessége, kitartása és szeretetteljes lénye örök társunk és mindenkor követendő példánk marad. A saját és családja kívánsága szerint végső búcsúztatására szűk családi körben kerül sor. Drága emlékét mindörökre megőrizzük, a ránk hagyott örökséget tovább visszük és tehetségünk szerint gyarapítjuk!

Bihari Népművészeti Egyesület

You have no rights to post comments