artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 25. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Bakonyi sertésszelet főtt tésztával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Finomfőzelék tepsis vagdalttal

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Halottak napja és mindenszentek idején a hajdú-bihari rendőrök vigyáznak a megemlékezők biztonságára és segítik a temető környékén közlekedőket.

Közeleg a halottak és mindenszentek napja. A temetőkben és azok környéken az elkövetkező néhány napon jelentősen megnövekszik a forgalom, egyre többen látogatnak ki elhunyt szeretteik sírhelyeihez. A hajdú-bihari rendőrök a korábbi évekhez hasonlóan, ebben az időszakban is kiemelt figyelmet fordítanak a jogsértések megelőzésére, továbbá a temetők közrendjének és közbiztonságának fenntartására.

Annak érdekében, hogy a megemlékezés nyugodtan és biztonságosan teljen, kérjük, hogy fogadják meg a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tanácsait:

  • A gépjárműlopások, illetve a gépjárművekből történő lopások megelőzése érdekében fontos, hogy járművük ajtajait, ablakait és a napfénytetőt mindig zárják le, mielőtt az autót elhagyják, még akkor is, ha rövid időre! A leállított, lezárt autók utasterében, üléseken, kalaptartón, műszerfalon ne hagyjanak telefont, táskát, kabátot! Ha semmiképpen nem tudják magukkal vinni ezeket a dolgokat, akkor ne a temető parkolójában, hanem még otthon, elindulás előtt pakolják be a csomagtartóba!
  • Az úgynevezett alkalmi lopások elkerülése érdekében, figyeljenek értékeikre! Az őrizetlenül hagyott vagyontárgyak, mint például a kerékpárok, csomagok, táskák, illetőleg egyéb értékek könnyű prédát jelentenek az elkövetőknek, amelyeket fizikai erőszak alkalmazása nélkül is könnyedén eltulajdoníthatnak. A sírok gondozása közben ne tegyék le a földre, a sírkövekre a táskáikat, és semmiképpen ne hagyják még rövid időre sem őrizetlenül személyes dolgaikat!
  • Kérjük, hogy csak annyi pénzt vigyenek magukkal, amennyire a virágok, mécsesek megvásárlásához vagy az utazáshoz szükségük van! Ha bankkártyáikat nem szeretnék használni, akkor hagyják otthon! Értékeiket már akkor tegyék biztonságos helyre, amikor elindulnak otthonról!

Felhívjuk a közlekedők figyelmét, hogy a megnövekedett jármű- és gyalogosforgalomra tekintettel nagyobb odafigyeléssel, türelemmel és körültekintéssel közlekedjenek.

Amennyiben mégis megtörténik a baj, forduljanak bizalommal a temetők környékén szolgálatot ellátó egyenruhásokhoz, vagy tegyenek bejelentést a 112-es hívószámon!

You have no rights to post comments