artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 27. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Családias hangulatú születésnap részesei lehettünk 2021. szeptember 10-én a berettyóújfalui CSODA-TÁR Óvodában, ahol szülők, gyermekek és pedagógusok együtt ünnepelték az intézmény fennállásának első évfordulóját. KÉPGALÉRIA

A megjelenteket Bíróné Sándor Csilla, a Berettyóújfalui Telephely koordinátora köszöntötte, aki elmondta, hálával, örömmel és szeretettel gondolnak vissza az elmúlt esztendőre. Hudákné Bánáti Krisztina tagintézményvezető-helyettes tolmácsolta a Református EGYMI főigazgatójának, Bori Juditnak az üdvözletét, valamint köszönetét fejezte ki Borsa Tiborné Gabinak, aki nevelőszülőként nem csak szervezőmunkájával, hanem számos tárgyi adománnyal is segítette a rendezvény létrejöttét.

1 éves a CSODA TÁR Óvoda Berettyóújfaluban 061 éves a CSODA TÁR Óvoda Berettyóújfaluban 01

Borsa Tiborné a szülők nevében köszönte meg mind a fenntartónak, mind Bíróné Sándor Csilla koordinátornak, hogy az intézmény létrehozásával segítő kezet nyújtottak az SNI gyermekeknek és családjuknak. Reményét fejezte ki, hogy az óvoda mellé megszületik majd egy CSODA-TÁR iskola is, ahol az itteni gyermekek különleges csoda-élete folytatódhat majd.

A köszöntők után közös játék, mondókázás következett, majd elkezdődött a meglepetések sora: először egy tűzoltó-, majd egy rendőrautó is érkezett, de ugrálóvár, lufihajtogató bohóc, ajándék kerékpárok és hatalmas szülinapi torták fokozták a hangulatot és a gyermekek örömét.

1 éves a CSODA TÁR Óvoda Berettyóújfaluban 091 éves a CSODA TÁR Óvoda Berettyóújfaluban 11


A Református EGYMI 21 éve van jelen a magyarországi köznevelésben, többcélú intézményként, mely magába foglalja a gyógypedagógiai óvodát, iskolát, fejlesztő nevelés-oktatást, utazó gyógypedagógusi hálózatot és pedagógiai szakszolgálatot.

Jelenleg 15 feladatellátási helyen, szinte az egész országot lefedve, a keresztyén értékeket közvetítve segítenek a rászoruló családoknak, intézményeknek.

Pedagógiai szakszolgálatuk, elsősorban a református köznevelési intézmények számára nyújt hiánypótló szolgáltatásokat, a nevelési tanácsadás, a logopédiai ellátás, a gyógytestnevelés, az óvoda-iskolapszichológia és a tehetséggondozás területén. Utazó gyógypedagógusi hálózatuk az óvodák, iskolák által integráltan nevelt, sajátos nevelési igénnyel rendelkező gyermekek, tanulók optimális képesség-kibontakoztatását segíti. Gyógypedagógiai óvodáik, iskoláik a nem integrálható gyermekek, tanulók ellátását biztosítják.

1 éves a CSODA TÁR Óvoda Berettyóújfaluban 271 éves a CSODA TÁR Óvoda Berettyóújfaluban 80

A Debreceni Tagintézmény 2013-ban kezdte el működését. Az elmúlt évek dinamikus fejlődésének eredményeképpen ma már négy megyében, 34 településen, 52 intézményben vannak jelen.

A Református EGYMI Berettyóújfalui Telephelyén működő Csoda-tár Óvoda, Berettyóújfalu Önkormányzatával együttműködve, 2020. szeptember elsején kezdte meg tevékenységét. Két csoportban, 20 SNI gyermek gyógypedagógiai óvodai nevelésére kaptak engedélyt. Az épületben (Berettyóújfalu, Herpály utca 3.), a gyógypedagógiai tanácsadás, korai fejlesztés és gondozás feladatellátás is helyet kapott.

1 éves a CSODA TÁR Óvoda Berettyóújfaluban 1071 éves a CSODA TÁR Óvoda Berettyóújfaluban 113

A mai 1 éves jubileumi ünnepség Borsa Tiborné nevelőszülő szervezésében valósult meg. Tiszteletreméltó elkötelezettségét, segítőkészségét és tárgyi adományait hálás szívvel köszöni az Intézmény minden gyermeke és dolgozója. Hivatásához, Isten áldását kérve, további kitartást és jó egészséget kívánnak a szakemberek! További köszönet illeti az óvoda szülői közösségét, támogatásukra mindig számítani lehet.

Az intézmény a 2021-2022 tanévben is szeretettel várja a gyermekeket és a szülőket!

You have no rights to post comments