artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 2. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Csontleves

Zöldséggel sült tarja héjas cikk borgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Meggymártás pirított grízzel, főtt hússal

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Ismer olyan postai dolgozót, akit szívesen visszatapsolna, mert példamutatóan viselkedett és dolgozott a pandémia okozta kihívások közepette is? Ha igen, mutassa be kedvenc postását egy jellemző történettel, vagy mesélje el röviden, miért tartja a munkáját példaértékűnek!

A 2020-as járvánnyal sújtott év felértékelte a szolgáltatásokat, köztük a postait is. Ismét nyilvánvalóvá vált mindenki számára, hogy a postások munkája elengedhetetlen ahhoz, hogy az emberek megkapják a leveleiket, a csomagjaikat, az idősek megkapják a nyugdíjukat, vagy a családok a családtámogatásokat. A posták folyamatosan nyitva voltak, hogy a közüzemi és más díjakat a csekkeken be tudják fizetni, vagy utazás híján csomagot tudjanak feladni a távollévő családtagnak. A kézbesítők és a postai ügyintézők mögött azonban rengeteg munkatárs is dolgozik a háttérben, hogy minden gördülékenyen működjön. Nem könnyű feladat a postásoké, járvány idején pedig még nagyobb a kihívás.

A Magyar Posta idén is szeretné elismerni azokat a kollégákat, akik a veszélyhelyzetben is kiemelkedő szakmai teljesítményt nyújtottak. Ehhez kérjük az ön segítségét!

A játékban önt is díjazzuk!

50 000 Ft-os utalvánnyal ajándékozzuk meg, ha az ön jelöltje lesz a Postás Példakép*.

A jelöléseket (postai dolgozó neve, munkahelye, és indoklásként egy történet) ide várjuk legkésőbb 2021. július 16-ig:

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy

  • „Postás Példakép díj” jeligére, a Magyar Posta Zrt. Budapest 1540 postacímre,

  • vagy az itt elérhető űrlap beküldésével.

You have no rights to post comments