artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Közös rajzpályázatot hirdetett a Mandala Csomagolásmentes Bolt és a Berettyóhír, amelyre óvodások illetve általános iskola alsó- és felső tagozatos diákjainak rajzát vártuk arról, hogyan óvják a környezetüket a mindennapokban, miket tesznek, vagy épp nem tesznek a bolygónk védelme érdekében. A pályázat lezárult, a nyerteseket és rajzaikat az alábbiakban tekinthetik meg.

A pályázat célja az volt, hogy az érdeklődő családoknak bemutassuk, milyen kínálattal várja vásárlóit egy csomagolásmentes bolt, hogyan lehet ott vásárolni, illetve mily módon járul hozzá a környezetvédelemhez az, aki ott szerzi be mindennapos élelmiszereit és a háztartásában használatos mosó-, tisztítószereit. Szerencsére nagyon sok nyitott és érdeklődő gyermekkel találkoztunk a rajzok beérkezése során, ami azért is örömteli tény, mert tudjuk mennyire fontos a gyermekek környezettudatosságra nevelése, hiszen a fenntartható fejlődés a jövő generáció kezében van. 

A zsűri döntése nehéz volt, hiszen minden alkotás szívvel-lélekkel készült. A nyertesek jutalmát a Mandala Csomagolásmentes Bolt biztosítja az egészséges életmódhoz, környezettudatossághoz kapcsolódóan. Minden résztvevőnek gratulálunk!

A nyerteseket a Mandala Csomagolásmentes Boltból keresni fogják a hét folyamán telefonon, hogy időpontot egyeztessenek a nyeremények átvételére.

Nyertesek:

Alsós korcsoport:

1 helyezett: Balog Abigél 7 éves

1 1

2. Helyezett: Gergely-Keizer Benjámin 8 éves

1 2

3. Helyezett: Serra-Páka Lili 8 éves

1 3

Felsős korcsoport:

1. Helyezett: Lakatos Léna 12 éves

2 1

2. Helyezett: Erdei Bence Péter 11 éves

2 2

3. Helyezett: Serra-Páka Nóra 11 éves

2 3

Közönségdíjas:

Kurunczi Hunor 7 éves

kd

You have no rights to post comments