artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Kedves Olvasóink! Lezárult Nyári emlék fotópályázatunk, melyre 25 nevező küldte be az általa készített fotókat. A kategóriák győztesei kiválasztásra kerültek, az eredmény az alábbiakban tekinthető meg. Mindenkinek szívből gratulálunk és köszönjük hogy velünk játszottak, megosztva legszebb nyári emlékeiket.

 

Most pedig következzen az eredményhirdetés!

Minden nyertesünk a felajánlótól közvetlenül veheti át a nyereményét. Kérjük mondják a nevüket, és hogy a Berettyóhíres fotópályázat nyertesei.

Amennyiben küldenek fotót magukról, a nyereményről a e-mail címünkre, azt megköszönjük és facebook oldalunkon közzétesszük.

Kreatív kategória nyertese: Ékesné Lengyel Katalin, nyereménye egy ajándékutalvány, a támogatásával.

Az ajándékutalvány a Winkler Papírker üzletében (Puskin u. 20.) vehető át és használható fel.

Romantikus kategória nyertese: Ékes Lajos, nyereménye egy gyönyörű szép romantikus virágcsokor élő virágokból, a támogatásával.

A nyeremény előzetes egyeztetés után a Szentmártoni Virágüzletben (Puskin u. 64.) vehető át. Telefon: 54/400-450

Extrém kategória nyertese: Kathó István, nyereménye egy kerékpár-kiegészítő csomag, az (Bak Csaba) támogatásával.

A nyeremény az Ethna Kerékpár Szaküzlet-és Szerviben (Puskin u. 38/a.) vehető át.

Nyár Berettyóújfaluban kategória nyertese: Deák Gábor, 2 fő részére szóló mozijegy a , a Nova Villa 2010 Nonprofit Kft. támogatásával. Az ajándékjegyek a Star Wars - Ébredő erő film kivételével, bármely vetített filmre felhasználhatók.

A jegyek a mozi pénztárában vehetők át.

Facebook közönségdíj nyertese: Farkucza Andrea, nyereménye 2 tetszőlegesen választható pizza helyben elfogyasztva, a támogatásával.

You have no rights to post comments