artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Kedves Olvasóink! Lezárult 2. Valentin napi fotópályázatunk és örömmel mondhatjuk, hogy ismét várakozáson felüli érdeklődés mutatkozott iránta. Idén is 31 pár küldte be közös fotóját, melyekre több mint 4.300 lájk érkezett. Köszönjük minden pályázónak és a rájuk szavazóknak, hogy ekkora lelkesedéssel vettek részt játékunkban.

 

Most pedig következzen az eredményhirdetés!

Mivel az utolsó másodpercekben nagyon kemény lájkharc alakult ki, ami szinte követhetetlen volt, ezért úgy döntöttünk, két pár kapja meg az első díjat.

1. helyezett holtversenyben  Szabina és Árpi valamint Henike és Sanyi 740 lájkkal, nyereményük egy-egy romantikus vacsora 2 fő részére a Katalin Motel és Étterem, valamint a Berettyóhír jóvoltából.

 

2. helyezett: Kinga és Ricsi 430 lájkkal, nyereményük egy gyönyörű virágcsokor a Bottó virágüzlet (Berettyóújfalu, gimnáziummal szemben) jóvoltából, és egy kétszemélyes belépő a Bihar Termálligetbe, a Herpály Team Kft. jóvoltából.

 

 

 

 

 

 

 

 

3. helyezett: Szandi és Robi 329 lájkkal, nyereményük egy kétszemélyes belépő a Bihar Termálligetbe, a Herpály Team Kft. jóvoltából.

 

 

 

 

 

Nekik és az összes résztvevőnek sok szeretettel gratulálunk, kívánjuk, hogy szerelmüket örök időkig megőrizzék.

A nyeremények átvételéért jelentkezzetek a email címünkön.

You have no rights to post comments