artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 19. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Frankfurti leves

Pulled pork karika burgonyával, friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Alább egy központi problémára próbálok rávilágítani, miszerint a férfi nem gondolatolvasó.

Bár néha igazán változtathatna ezen a rossz tulajdonságán, és epekedve turkálhatna szürkeállományunk legtitkosabb zugában. De lássunk tisztán, ennek minimális az esélye.


Az általunk választott férfi ugyanis nem hogy nem mentalista, de nagyon ritka esetben is csak kisebb nagyobb utalások célzások és rávezetések árán, teszik, veszik, vagy éppen mondják a számunkra helyes dolgokat. Persze, mi úgy gondoljuk ezt teljesen önszántukból teszik. Tévedés.

A férfi nem hülye, sőt okos, és valójában tisztában van azzal mit is szeretnénk az adott pillanatban hallani, látni, vagy éppen megélni. De ha ezt önmagától nem teszi, akkor nyilván abszolút nincs ínyére a dolog. Bár van az a kivétel, aki ebben az esetben is erősíti a szabályt.

Tehát a férfit 2 dolog vezérli a „cél” érdekében, és cselekszik úgy, ahogyan azt mi szeretnénk.
-ha semmi kedve  hozzá, hogy az este abba a kis szösszenetnyi vitába torkoljon, miszerint „tudhattad volna ,hogy mit szeretnék”.
-vagy esetlegesen, amikor tudja ennek a kis kegyes „hazugságnak” bizony jutalom a vége. Ő azt teszi amire mi vágyunk , és Ő ezért jutalomra számít ! akár a kölyökkutya a járdaszélen , akinek semmi kedve leülni, hisz mi értelme is annak, sokkal izgalmasabb lenne átrohanni fül-lobogtatva.

De kanyarodjunk vissza a gondolatolvasáshoz. Mi Vénusz-lakók, mi talán azok lennénk? Kétlem.

Párunk is sok esetben panaszkodhatna e hiányosságunkra. De mivel a férfi jóval egyszerűbb szerkezet, így a jóval egyszerűbb megoldást alkalmazza.

MEGMONDJA MIT AKAR!

Talán ha mi Nők is használnánk ezt a számunkra igen lesarkított primitív megoldást, rengeteg „beszélnünk kell” estét spórolnánk meg a kapcsolatunknak. Ha elmondjuk minek örülnénk igazán a szülinapunkon, nem kellene duzzogva gubbasztani az új turmix gép felett, amit nagy valószínűséggel jövőre tovább ajándékozunk a barátnőnek. Talán ha megemlítenénk a filmet, amit látni szeretnénk a moziba, úgy nem kellene 3 hónap múlva a „sose megyünk sehova” című kis pszicho-thrillert otthon előadni.

Egyszerűsítsük le ezt a kis apró malőrt  a JÓ ISTENTŐL, és bocsássuk ezt meg a Marsról jövő férfinek. De hogy a mindennapi életünket megkönnyítsük, és a férfit se kényszerítsük szürkeállományuk magasabb szintű kapacitására, úgy adjuk a tudtára mit is szeretnénk, és lássunk csodát, gördülékenyebben fognak telni hétköznapi kis életünk.

De ez nem mentesít minket az alól, hogy igenis olvassunk a gondolataikban, ugyanis a  Vénusz-lakók rendelkeznek e kiváló  tulajdonsággal.

UI: bár néha ez inkább ÁTOK.

A témáról bővebben az alábbi fantasztikus videóból is tájékozódhatunk.  Jó szórakozást :)  Aisz

 

You have no rights to post comments