artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 28. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Csáki tarja párolt rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott káposzta

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Mi az ami téged boldoggá tesz? Tudod hogyan oszd be az idődet, hogy elég legyen a munkára, a családra és saját magadra is? Tudod hogyan lépj túl a félelmeiden? Elégedett vagy magaddal és az elért eredményeiddel? Ha bármelyik kérdésre NEM a válaszod, akkor érdemes minket olvasnod!

Ha IGEN, akkor viszont KÖTELEZŐ, hiszen ez a rovat azért indult, hogy tanácsokkal, tapasztalatokkal segítsünk egymásnak, megvitassuk a hétköznapi problémákat, közösen derítsünk fényt a sokszor eltitkolt, magunkba fojtott dolgokra.Beszéljünk magunkról, a férfiakról, a szexről, kapcsolatokról, válásról, gyerekről, karrierről, családról, főzésről, vásárlásról, szépségápolásról, egyszóval bármiről, ami foglalkoztatja a NŐT, hiszen egy NŐNEK ezer arca van!

Gondolkoztál-e már azon, hogy milyen sok szerepet tölt be egyetlen NŐ? Hány helyen kell megfelelnie egyszerre? Feleség, édesanya, nagymama, lelki társ, házitündér, főnök, beosztott és még sorolhatnám. Sokszor sajnos ezen teendők közepette elfelejtkezünk arról, aki öröktől fogva bennünk él…a NŐ, akit időnként  fel kell ébreszteni.

 És ne csak NŐK legyünk! Miért ne lennénk JÓ NŐK?

Praktikus tanácsokkal, videókkal , bejegyzésekkel, ismert NŐKKEL készült interjúkkal próbálunk majd segíteni elindulni a rengetegben. Lepd meg önmagad és párodat! Merj változtatni, hiszen él benned a NŐ !

Néha furcsa dolgokat fogsz itt olvasni, és sejtem , hogy nagyon bátornak kell lenned a kezdeti lépésekhez , de hidd el, a fáradozás meghozza gyümölcsét !

 Írj bátran, ha tanácsra van szükséged ! Aisz :)

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

You have no rights to post comments