precizbanner

ilonatavasz2019  

ablakállásmuszakiboltallas

 

Halász Krisztina – az Animi Lélekkozmetika és az Animi Beauty System módszerek kidolgozójának – most megjelent, Lélek(sz)építés című könyvének bemutatóját tartották 2015. december 9-én, a Nadányi Zoltán Művelődési Központ Erdélyi Gábor termében. A szerzővel egykori iskolatársa, Muraköziné Kiss Ildikó, valamint Kocsis Csaba népművelő beszélgetett.

 

A beszélgetés során Halász Krisztinától megtudtuk, hogy tinédzser kori világmegváltó tervekkel kezdte a kozmetikai tanulmányait, mindig is ezzel szeretett volna foglalkozni. Szülői indíttatásra ezzel párhuzamosan elvégezte a tanítóképző főiskolát is, ami jó alapot adott a későbbi tanulmányaihoz is. Szakterületeihez tartozik a mentálhigiéné, neurolingvisztikus programozás, családállítás, transzperszonális pszichológia is. A kozmetika és a pszichológia együttműködése különösen felkeltette az érdeklődését (pl. a bőr és a lélek összefüggése) és az általa kialakított rendszer is ezeken az alapokon nyugszik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hagyományos kozmetika alapvetően a tünetek eltüntetésével foglalkozik, az általa létrehozott Animi Lélekkozmetika lényege pedig az, hogy az eddig felszínen dolgozó, okozattal foglalkozó kozmetikus mélyen, a lélekben megbújó okok feltárásával és ezek egyidejű megoldásával ad gyors és tartós eredményt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az idáig tartó út nem volt könnyű Krisztina számára. 40 éves korában szembe kellett néznie azzal, hogy súlyos betegséget diagnosztizáltak nála. A műtét utáni gyógyulási időszakban volt ideje arra, hogy szembenézzen önmagával, valamint azzal, hogy milyen okok vezettek betegségéhez. Fizikai szinten a sok munka, stressz, egészségtelen táplálkozás, gondolati szinten a gyermekkora óta berögzült és életben tartott negatív gondolatok (pl. rák jegyben születtem, abban is fogok meghalni), lelki törések (pl. testvér elvesztése) voltak a kiváltó okok.

Teljes életmódváltással, pozitív gondolkodással sikerült szó szerint meggyógyítania magát az idő alatt, amíg a műtét után lábadozott. A kórházi ellenőrzésre már egészségesen érkezett, az orvosok is csodálták ezt a változást, így az ilyenkor megszokott terápiákra sem volt szükség.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az élete során tanultakat, valamint saját tapasztalatait segítségül hívva hozta létre a védjegyoltalom alatt álló Animi Lélekkozmetikai módszert, az Animi Beauty System-et, és írta meg Lélek(sz)építés című könyvét. Életfeladatának tartja ezt a tudást átadni kozmetikustársainak, vendégeinek és minden erre fogékony embernek, hogy ezzel is segítse testi-lelki-szellemi egyensúlyuk megőrzését, vagy helyreállítását.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szóljon hozzá!