precizbanner

gafem02

2019tavaszbanner

millenniumkicsi2

gazdatavasz

aurabannermedium2

trendybanner19

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

zoldvaros

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2019. augusztus 25. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"B" menü a helyszínen:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

Vasárnap a főzés szünetel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

ilonatavasz2019  

ablakállásmuszakiboltallas

 

Fáradékony, levert, visszatérő, kellemetlen tünetek nehezítik a mindennapjait? Légúti, étel-, vagy egyéb allergiára gyanakszik? Szeretné tudni milyen vitamin-,  ásványianyaghiányban szenved de nincs ideje szűrésre menni, esetleg fél a tűszúrástól? NE várja meg míg tünetei súlyosbodnak, mi választ adunk a kérdéseire, mindehhez csupán néhány hajszálára lesz szükségünk.
 
Az allergia az orvostudomány mai állása szerint sajnos nem megelőzhető és nem gyógyítható. Ezért fontos tudni, hogy mire vagyunk allergiásak, ezáltal el tudjuk kerülni azt, ami a szervezetünkre ártó hatással van.
 
Mi is az allergia?
 
Az immunrendszer túlzott válaszreakciója egyébként ártalmatlan ingerekre, mint pl. virágpor, élelmiszerek, állati szőrök. Az allergiás reakció rendszerint fokozatosan erősödik, kezdetben bőrkiütés vagy orrfolyás, tüsszögés jellemző, majd kezelés nélkül asztmába, esetleg súlyos, anafilaxiás sokkba mehet át. Az allergia az egyén életminőségét nagyban ronthatja, néha életet veszélyeztető reakciók is felléphetnek. 
 
A leggyakoribb allergiás megbetegedések
- kontakt allergia, ekcéma 
- szénanátha (szezonális és egész éven át tartó) 
- allergiás eredetű asztma 
- allergiás eredetű csalánkiütés és az azt helyenként kísérő angioödéma (arcot és légutakat érintő vizenyősség) 
- anafilaxiás sokk (heves allergiás reakció pl. rovarcsípésre, penicillinre, egyes élelmiszerekre) 
- ételallergia 
 
 
Miért éppen hajszálból?
 
Hajszálunk a specializálódott sejtek csoportosulása alkotta hajhagymából alakul ki. A növekedési fázisban a haj közvetlen kapcsolatban áll a belső környezettel, azaz a vérrel, a nyirokfolyadékkal és a sejteken kívüli folyadékokkal. Amint a haj növekedése közben eléri a fejbőr felszínét, a külső rétegei megszilárdulnak, magukba zárva a kialakulásuk során felhalmozódott metabolikus anyagokat. Ez a biológiai folyamat egyfajta lenyomatot és tartós "állapotleírást" biztosít a szervezetben végbement anyagcsere tevékenységről és a fémtartalomról.
A hajanalízis nyújtotta egészségügyi állapotfelmérés segítségével a betegségre való hajlamot akár hónapokkal azelőtt kiszűrhetjük, hogy a szervezet konkrét tünetekkel jelezne. A hajelemzés nagy előnye az is, hogy egy hosszabb folyamat során kialakult, az ásványi anyagok hiánya vagy többlete, illetve toxikus anyagok jelenléte miatt krónikusan visszatérő problémák miértjére is választ kaphatunk.
 
Milyen allergén anyagokra terjed ki a vizsgálat?
 
 
Hol végzik a vizsgálatot?
 
A kapott hajszálakat egy modern angliai magánklinika laboratóriumában, tapasztalt szakemberekből álló kis csapat elemzi, akik már 2002 óta segítik munkájukkal a allergiakutatást nem csak a szigetországban, hanem Európa-szerte.
 
Mennyi idő múlva kapom meg az eredményt?
 
A vizsgálat eredményét 14 napon belül, magyar nyelven, postai úton kapja kézhez.
 
Mennyibe kerül a vizsgálat?
 
A vizsgálat díja 20 000 Ft, amely magában foglalja a postaöltséget is.
 
Hogyan tudom megrendelni?
 
Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, küldjön egy emailt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, és munkatársunk elküldni Önnek az analízis igényléséhez szükséges formanyomtatványt, illetve részletes tájékoztatást ad a további teendőkről.
 
A  megrendelés menete:
 
 
 
Szóljon hozzá!