precizbanner

gafem02

2019tavaszbanner

millenniumkicsi2

gazdatavasz

aurabannermedium2

trendybanner19

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

zoldvaros

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2019. augusztus 25. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"B" menü a helyszínen:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

Vasárnap a főzés szünetel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

ilonatavasz2019  

ablakállásmuszakiboltallas

 

Sokan talán még nem tudják, vagy nem akarják elhinni, hogy az ember nem csupán egy fizikai lény, hanem annál sokkalta több. A Világegyetemben minden energiából áll, a mi testünk is!

Ezért nagyon fontos, hogy tisztában legyünk ezzel a csodálatos energetikai rendszerrel, amivel rendelkezünk és nap mint nap úgy éjünk, gondolkodjunk, cselekedjünk, hogy ne legyenek fennakadások az energiák áramlásában. Meg kell teremtenünk a test-lélek-szellem harmóniáját, mert csak így tud az ember egységbe kerülni önmagával és környezetével, megtartva testi, lelki, szellemi egészségét.

Most induló rovatunkban a holisztikus szemlélet – test-lélek-szellem egysége – szerinti egészségmegőrzéssel, gyógyítással, az emberrel és azt őt behálózó, a vele kölcsönhatásban lévő energiákkal foglalkozunk. Akit érdekel ez a „csodával” teli világ, kérjük tartson velünk!

"Aki egészségesen akar élni, annak nem elég egészségesen táplálni a testet. Egészségesen kell táplálni a lelket is, amely majd táplálja a szellemet. Ám ennek a fordítottja is igaz: csak ép lélekben lakik ép test. És ha gondolataink nem tiszták, nem egyenesek, a lelkünk fáj, akkor ép testben csak épphogy élünk.”

/Nagy Ágnes Hannah: A tükröd válaszol/

eZoLa

Szóljon hozzá!