precizbanner

telivasar  

ablakállás

 

Sokan talán még nem tudják, vagy nem akarják elhinni, hogy az ember nem csupán egy fizikai lény, hanem annál sokkalta több. A Világegyetemben minden energiából áll, a mi testünk is!

Ezért nagyon fontos, hogy tisztában legyünk ezzel a csodálatos energetikai rendszerrel, amivel rendelkezünk és nap mint nap úgy éjünk, gondolkodjunk, cselekedjünk, hogy ne legyenek fennakadások az energiák áramlásában. Meg kell teremtenünk a test-lélek-szellem harmóniáját, mert csak így tud az ember egységbe kerülni önmagával és környezetével, megtartva testi, lelki, szellemi egészségét.

Most induló rovatunkban a holisztikus szemlélet – test-lélek-szellem egysége – szerinti egészségmegőrzéssel, gyógyítással, az emberrel és azt őt behálózó, a vele kölcsönhatásban lévő energiákkal foglalkozunk. Akit érdekel ez a „csodával” teli világ, kérjük tartson velünk!

"Aki egészségesen akar élni, annak nem elég egészségesen táplálni a testet. Egészségesen kell táplálni a lelket is, amely majd táplálja a szellemet. Ám ennek a fordítottja is igaz: csak ép lélekben lakik ép test. És ha gondolataink nem tiszták, nem egyenesek, a lelkünk fáj, akkor ép testben csak épphogy élünk.”

/Nagy Ágnes Hannah: A tükröd válaszol/

eZoLa

Szóljon hozzá!