TELEKOM BANNER

virag

millenniumkicsi2

LizArt Design hajas

gazdatél

aurabannermedium2

Berettyó Kártya 2017 borító

lily

ilonatavasz18

tavasz18.01

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2018. november 19. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Lebbencsleves

Tejszínes, gombás karajszelet, burgonyakrokettel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Paradicsomleves

Rizses hús

"B" menü:

Hamis gulyásleves

Natúr csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


termalmenu
Rendelés leadás legkésőbb előző nap 10 óráig
06 (30) 963-3740

Napi menü:

Köménymagleves

Töltött paprika

veradas

koboreb

  viastein

 TELEKOM BANNER

Engedjék meg, hogy bemutatkozzam: Faar Ida vagyok, 38 éves, vállalkozó - és vállalkozó szellemű. Ugyanis arra a korántsem egyszerű feladatra vállalkoztam, hogy az elkövetkező időben hétről-hétre találkozzam Önökkel/Veletek a Berettyóhír  új rovatában, és - reményeim szerint - sok hasznos, és fontos információt osszak meg az idelátogatókkal.

ÉLETMÓD. Nem szeretném a Kedves Olvasókat száraz statisztikai adatokkal kínozni, s nem szeretnék áltudományos eszmefuttatásokba sem bocsátkozni, de tény: mindaddig vajmi keveset foglalkozunk az egészségünkkel, amíg meg nem betegszünk. Gyarló módon naponta számtalan esetben tesszük ki szervezetünket ártó hatásoknak – s itt nem a sajnálatos módon elkerülhetetlen környezeti hatásokról beszélek – mit sem törődve a súlyos következményekkel. Pedig nagyon jó volna, ha mindannyian többet figyelnénk önmagunkra s lépésről-lépésre haladva, levetkőzve rossz szokásainkat – megpróbálnánk egészségesebben élni.

S ez miképp lehetséges? Ebben lesz ezentúl az Önök segítségére a most induló ÉLETMÓD rovat, amely hetente több alkalommal rendszeresen jelentkezik majd, s hasznos ismereteket nyújt az egészség megőrzéséhez, a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz, az életminőség javításához.

Minden hónap elején keressék a VITAMINVADÁSZ soron következő részét, amelyben részletesen áttekintjük az éppen szezonálisan megjelenő zöldségek-gyümölcsök élettani hatásait, felhasználási javaslatokkal, könnyű ízletes receptekkel tarkítva. Minden hétfőn címmel a megszokottól eltérő alapanyagokat fedezünk fel, vagy a már megszokott alapanyagokból készítünk különleges ételeket – annak érdekében, hogy a hétköznapok szokványos ízeit megújítva színesebbé tegyük étkezéseinket. Péntekenként pedig az keretein belül érdekes egészségügyi témák kerülnek majd „terítékre” – amelyekből könnyen és gyorsan tájékozódhatnak majd szervezetünk működésével kapcsolatban.

Kérem, tartsanak velem! Találkozzunk rendszeresen a Berettyóhír friss, színes, hiteles oldalain! Mindenkit szeretettel várok!

Faar Ida

Szóljon hozzá!