precizbanner

helyijárat

millenniumkicsi2

aurabannermedium2

Berettyó Kártya 2017 borító

lily

ilonatavasz18

tavasz18.01

berettyosport

coaching2

2016tavaszbanner2

gazdatavasz

BoPi nyito banner uj

2018. július 17. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Tejszínes gombaleves

Párizsi sertéskaraj fűszeres tejföllel, rizi-bizi

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Gulyásleves

Túrós csusza

"B" menü:

Hamis gulyásleves

Natúr csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

precizbannerkicsionkentesseg

karosszeria

Engedjék meg, hogy bemutatkozzam: Faar Ida vagyok, 38 éves, vállalkozó - és vállalkozó szellemű. Ugyanis arra a korántsem egyszerű feladatra vállalkoztam, hogy az elkövetkező időben hétről-hétre találkozzam Önökkel/Veletek a Berettyóhír  új rovatában, és - reményeim szerint - sok hasznos, és fontos információt osszak meg az idelátogatókkal.

ÉLETMÓD. Nem szeretném a Kedves Olvasókat száraz statisztikai adatokkal kínozni, s nem szeretnék áltudományos eszmefuttatásokba sem bocsátkozni, de tény: mindaddig vajmi keveset foglalkozunk az egészségünkkel, amíg meg nem betegszünk. Gyarló módon naponta számtalan esetben tesszük ki szervezetünket ártó hatásoknak – s itt nem a sajnálatos módon elkerülhetetlen környezeti hatásokról beszélek – mit sem törődve a súlyos következményekkel. Pedig nagyon jó volna, ha mindannyian többet figyelnénk önmagunkra s lépésről-lépésre haladva, levetkőzve rossz szokásainkat – megpróbálnánk egészségesebben élni.

S ez miképp lehetséges? Ebben lesz ezentúl az Önök segítségére a most induló ÉLETMÓD rovat, amely hetente több alkalommal rendszeresen jelentkezik majd, s hasznos ismereteket nyújt az egészség megőrzéséhez, a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz, az életminőség javításához.

Minden hónap elején keressék a VITAMINVADÁSZ soron következő részét, amelyben részletesen áttekintjük az éppen szezonálisan megjelenő zöldségek-gyümölcsök élettani hatásait, felhasználási javaslatokkal, könnyű ízletes receptekkel tarkítva. Minden hétfőn címmel a megszokottól eltérő alapanyagokat fedezünk fel, vagy a már megszokott alapanyagokból készítünk különleges ételeket – annak érdekében, hogy a hétköznapok szokványos ízeit megújítva színesebbé tegyük étkezéseinket. Péntekenként pedig az keretein belül érdekes egészségügyi témák kerülnek majd „terítékre” – amelyekből könnyen és gyorsan tájékozódhatnak majd szervezetünk működésével kapcsolatban.

Kérem, tartsanak velem! Találkozzunk rendszeresen a Berettyóhír friss, színes, hiteles oldalain! Mindenkit szeretettel várok!

Faar Ida

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés