artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

My message for Day 3
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

Hétfő – június 3. (Ördög):

A szexuális vágyunk a tetőfokára hág, és mindent képesek leszünk majd megtenni, csak azért, hogy kettesben töltsünk egy estét szeretett párunkkal. A hazugságokat, amennyiben tudjuk, kerüljük el, és törekedjünk a színtiszta igazságra. Az az energia is adott lesz, amellyel képesek lennénk akár egy oroszlánt is megszelídíteni. Az egónkat érdemes egy kicsit lejjebb adni, mert környezetünk nem feltétlen díjazza azt, ha körülöttünk forog a világ. A titkok, amelyek övezték életünket, lassan közkincsé válnak, amelyen mindenki elcsámcsoghat. Vajon ez hova vezet?

Kedd – június 4. (Univerzum):

Eljött az ideje annak, hogy talpra álljunk és mindent megtegyünk azért, hogy életünk sikeres legyen. Mennyit is bosszankodtunk már azért, mert életünk nem éppen olyan, mint, ahogy azt elképzeltük. Ennek okai visszavezethetőek naivitásunkra is, hiszen úgy véltük, hogy a felnőtt lét is olyan könnyű, mint a gyermekkor. Ám rájöttünk, hogy ez nem feltétlenül van így és most nehéz teljesíteni úgy, ahogy azt elvárjuk saját magunktól. A mércét tegyük lejjebb és ne legyünk ennyire szigorúak. Tanuljunk meg örülni az apróságoknak is, és mindenben keressük a jót, az örömöt!

Szerda – június 5. (Halál):

Rengeteg energiát pazarolunk el azzal, hogy mindig idegeskedünk. Mennyivel könnyebb lenne úgy élni a napjainkat, hogy elengedünk minden felesleges feszültséget. Erre mind lehetőségünk van, csak élni kell vele. Felesleges napról napra azon aggódni, hogy az anyagi helyzetünk, magánéletünk vagy egészségi állapotunk hogyan alakul. Ha talpra állunk, és irányítjuk az életünket, azaz cselekszünk, és nem csak várjuk a sült galambot – gazdagságot, jó párkapcsolatot, gyógyulást és jó egészségi állapotot –, akkor biztosak lehetünk benne, hogy érkezik a jó! Tettekre fel!

Csütörtök – június 6. (Szerelmesek):

A magánéletünkben lehetnek a mai napon kisebb gondok és feszültségpontok. Ez utóbbiak inkább valami apróságon robbanhatnak ki, így toleránsabbnak kell lennünk a hét harmadik napján, mint amennyire szoktunk. Ha párunk vagy bármelyik családtagunk nem oda teszi vissza a fogkefét, a dezodort, vagy a kiskanalat a konyhában, ahol annak a helye van, akkor inkább tegyük mi vissza, és ne csináljunk egy maximum 15 másodperces műveletből egy 15 perces veszekedést, amikor a múlt minden sérelmét hozzávágjuk szerettünkhöz. Ugye nem szeretnénk így elrontani a napunkat?

Péntek – június 7. (Hold):

Ez a nap a kettőségről, a kiszámíthatatlanságról fog szólni. Észre kell vennünk azt, hogyha kitalálunk valamit, az nem feltétlenül úgy lesz. Így van ez az előre eltervezett programokkal is. Nem érdemes erre a napra teleírni a határidőnaplónkat, és minden eseményt percre pontosan kiszámolni, mert úgyis közbe fog jönni valami, ami miatt mindent át kell rendezi. Szükség lesz tűrőképességünkre és türelmünkre, hogy jól viseljük a terheket, amelyeket munkahelyünkön és magánéletünkben kapunk ma a sorstól, az élettől. Mindennek van oka, így ennek is. Találjuk meg, hogy mi!

Hétvége – június 8-7. (Kiegyenlítődés):

Mint tudjuk, a hétvége a pihenésről szól, és nem a pénzkeresésről. Akármennyi gond és teher nyomja vállunkat, akkor is tartsuk be ezt és ne foglalkozzunk 24 óráig az anyagiakkal és a pénzzel. Helyette inkább a család legyen a középpontban. Ha már egy jó ideje nem látogattuk meg a nagymamát és nagypapát – és még lehetőségünk van rá –, akkor most tegyük meg, és ne húzzuk-halasszuk, mert később megbánhatjuk. Ha a pénz gátolja azt, hogy programokat szervezzünk, akkor egy családi társasjátékkal is elérhetjük mindazt, amit egy kirándulással elérhetnénk.

You have no rights to post comments