artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Megnyílt az első vidéki Hilton szálloda Magyarországon, Debrecenben debütált a Hilton Garden Inn Debrecen City Centre. A hotel a Kálvin tér közvetlen szomszédságában várja vendégeit a város első sky-bar tetőteraszával.

Augusztus 15-én ünnepélyes szalagátvágással nyitotta meg kapuit Magyarország első vidéki Hilton szállodája, a Hilton Garden Inn Debrecen City Centre. A szálloda 101 szobával, „all day dining” étteremmel, és sky-bárral várja vendégeit. A hotel dedikált fitneszteremmel, elkülönített tárgyalóval, mélygarázzsal és gyereksarokkal is rendelkezik. A Kálvin tér közvetlen szomszédságában elhelyezkedő Hilton népszerű választás lehet egyéni üzleti vendégek, valamint a városba érkező látogatók, turisták számára is.

A szálloda rövid sétatávolságra található a Debreceni Református Nagytemplomtól és a Debreceni Fórum bevásárlóközponttól. A Debreceni „Nagyerdő” pedig csupán öt, míg a DEB Debreceni Repülőtér pedig hét kilométerre fekszik a hoteltől.

„Büszkék vagyunk rá, hogy a Hilton Garden Inn Debrecen City Centre barátságos hangulatával és figyelmes kiszolgálásával elkezdhetjük fogadni vendégeinket” – mondta Pfeffermann Gábor, a Hilton Garden Inn Debrecen City Centre szállodaigazgatója. „Örömmel tölt el minket, hogy a kiemelkedő minőségéről és vendégszeretetéről ismert Hilton Garden Inn márkát itt, Debrecenben is bemutathatjuk. Célunk, hogy vendégeink számára tökéletes utazási élményt teremtsünk.”

HGI Debrecen 002
A szálloda „all day dining” étteremmel és sky-bárral várja vendégeit (Fotó: Hilton Garden Inn Debrecen City Centre)

A Hilton Garden Inn Debrecen City Centre fejlesztése során kiemelt szempont volt a fenntarthatóság. A szállodában kiépített hatékony, környezetbarát víz- és energiafogyasztási rendszer célja az üzemeltetés során keletkező károsanyag-kibocsátások csökkentése, ezzel hozzájárulva a vendéglátóipar fenntartható jövőjéhez. A fejlesztések eredményeként a Hilton Garden Inn Debrecen City Centre elnyerte a LEED Gold minősítést a BD+C Hospitality kategóriában.

HGI Debrecen 004

Kilátás a sky barból a Debreceni Református Nagytemplomra (Fotó: Hilton Garden Inn Debrecen City Centre)

A Hilton Garden Inn Debrecen City Centre is a Hilton Honors tagja lett, ami a Hilton világszínvonalú márkáinak díjnyertes hűségprogramja. A Hilton Honors tagjai a Hilton közvetlen csatornáin keresztül foglalhatnak, ezáltal azonnali előnyökhöz jutva. Ilyen például a rugalmas fizetési rendszer, amely lehetővé teszi a tagok számára, hogy szinte bármilyen pont és pénz kombinációját válasszák a szállásfoglaláshoz, valamint exkluzív tagsági kedvezmény is elérhető a vendégek számára.

You have no rights to post comments