artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Másfél évtized alatt immár hagyománnyá vált a Magyar Fürdőszövetség nyaranta megrendezett Strandok Éjszakája rendezvénye. Ez alkalommal július 27-én, szombaton várnak éjszakába nyúló programokkal a strandok – az idén az ország csaknem hatvan pontján.

A hazai strandok minden évben élménydús programokkal készülnek a szezonra. Ehhez a Magyar Fürdőszövetség országos kezdeményezésekkel is hozzájárul, melyhez évről évre számos tagfürdő csatlakozik, sőt, akadnak állandó szereplők is.

Ezen a nyáron immár 15. alkalommal hirdettük meg a mára közkedveltté vált Strandok Éjszakáját. Országszerte mintegy hatvan helyszínen válogathatnak az élményre és hűsölésre vágyók a legkülönbözőbb strandprogramokból. A családokra és persze a gyerekekre gondolva már napközben lesz arcfestés és csillámtetoválás, bohóc, animációs játék, légvár és óriásbuborék varázs, és ha ez sem elég, cukorkaágyú, meg csúszdaverseny is.

A buli szinte kötelező elem, legyen az fürdőfesztivál, strand-, pool-, koktél-, lufi vagy habparti, zene és tánc minden féle formában, többek között dj show, retro disco, zumba, brazil és latin tánc, salsa a vízben. Igazi éjszakai attrakciónak ígérkeznek a szaunaszeánszok, a strandmozi, a tűzzsonglőr és a különleges zenés lézer show.

A Strandok Éjszakája akcióban résztvevő fürdők az aznapi nyitvatartást maguk alakítják ki. A strandok többsége ezen a napon éjfélig nyitva tart, akad pár olyan hely is, ahol hajnali 1-ig vagy akár 2-ig lehet majd bulizni. Több helyszínen kedvezményt is nyújtanak a fürdők az éjszakai strandolásra érkezőknek. A Strandok Éjszakája programhoz csatlakozott fürdők teljes listája honlapunkon érhető el:

https://www.furdoszovetseg.hu/programok/strandok-ejszakaja-2024-csatlakozo-furdok/

A nyári kánikula várhatóan folytatódik, így a hosszú, forró napok után jöhet a hűsítő éjszakai fürdőzés!

A Magyar Fürdőszövetség tagfürdői bevonásával évek óta szervez olyan közös programokat, amelyek hozzájárulnak az itthoni fürdők és ezek sokszínűségének minél szélesebb körben megismertetéséhez, illetve egyáltalán a fürdőzés népszerűsítéséhez. Az idei nyári szezonban a Magyar Fürdőszövetség három akciót indított. Újdonság volt az idén meghosszabbított tanév utolsó hetében a diákoknak szóló "Suli a strandon" program. A tavaly a tagfürdők kivételes együttműködésével megszervezett országos vízipisztolycsata ez évben a közös szezonnyitó esemény lett. A többéves tapasztalat azt mutatja, az országos összefogás mind a vendégek, mind a fürdők számára előnyös.

A Magyar Fürdőszövetség a fürdőket üzemeltető gazdasági szervezetek és vállalkozók egyesülete. Szövetségünk immár 32 éve őrzi és védi a magyar fürdőkultúra hagyományait, és aktívan részt vesz a magyarországi fürdők tervezésében, fejlesztésében, építésében és ellátásában. 1998 óta tagja az Európai Gyógyfürdők Szövetségének.

 

Berettyóújfaluban a napijegy megváltásával hajnal 2 óráig lehet fürdőzni a Bihar Termálliget kijelölt kültéri medencéiben, ahol az éjszakai fürdőzés mellett habparty is várja a Vendégeket. Este 8-tól hajnalig a zenét DJ Papp Dániel keveri.

You have no rights to post comments