artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Mozgalmas nyári szezonon vannak túl a magyarországi fürdők, melyek azonban az őszi időszakban is számos programmal várják a fürdőzni, kikapcsolódni vágyókat. Bár a kültéri medencék egy része már zárva tart, azért a termálvizes medencék még várják a pihenés szerelmeseit. A hűvösebb ősz beálltával a szaunavilágok forgalma is megnövekszik, melyek nem csak kikapcsolódást nyújtanak, hanem az egészségre is jótékony hatással vannak.

A Magyar Fürdőszövetség és tagszervezetei 2024. október 5-6. között immáron hetedik alkalommal rendezi meg a Szaunázók Hétvégéjét. A korábbi sikerekhez hasonlóan az eseményhez csatlakozó fürdők színes programválasztékkal várják a vendégeket, melyekről az alábbi linken olvashatnak bővebben:

https://www.furdoszovetseg.hu/szaunazok-hetvegeje-2024-csatlakozo-furdok/

A hétvége során a csatlakozó fürdők szabadon szervezhetnek a szaunázáshoz kapcsolódó programokat, központilag egyetlen esemény lesz: október 5-én 16.00 órától az összes csatlakozó szaunában ugyanaz a tematikus szauna program fog megvalósulni. 37 fürdő szaunavilága csatlakozott a programhoz, így országszerte mindenki megtalálhatja a lakóhelyéhez legközelebbi szaunavilágot, ahol élvezheti e csodálatos esemény jótékony hatásait.


A Szaunázók Hétvégéje programhoz a Bihar Termálliget Gyógy-és Strandfürdő is csatlakozott.
A program minkét napon 16 órakor kezdődik.
Szaunamester: Varga Balázs.
Regisztráció:www.bihartermalliget.hu
További részletek a plakáton.
szaunazokhetvegeje
 

You have no rights to post comments