artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 27. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Gasztronómiai élvezetekkel „fűszerezett” kulturális rendezvényre hívja az érdeklődőket a Bihar Termálliget 2023. július 8-án, melynek részleteiről Zámbori Pétert, a Herpály Vagyonkezelő Kft. ügyvezetőjét kérdeztük.

lazarchef- Idén először kerül megrendezésre városunkban a Bihari Piknik, amellyel egyrészt a helyi és környékbeli kistermelőknek és vendéglátósoknak igyekszünk bemutatkozási lehetőséget adni, másrészt egy olyan gasztronómiai rendezvényt szeretnénk létrehozni, amely évek múlva akár önálló turisztikai attrakcióként is megállja majd a helyét.

Július 8-án elhozzuk Berettyóújfaluba a világ hetedik legjobb pizzáját, ugyanis a nap sztárvendége Lázár Chef lesz, aki 2022-ben a Pizza Világbajnokságon hetedik helyezést ért el. 14 órától a tőle megszokott showműsor keretei között fogja beavatni a közönséget a pizzasütés rejtelmeibe. Aki pizza helyett bográcsos ételt kíván, azokat a szakácsaink által elkészített babgulyással és birkapörkölttel kínáljuk.

A nap folyamán népi játszóház, helyi kistermelők- illetve a Bihari Népművészeti Egyesület portékái várják az érdeklődőket.

Kávéteraszunkon- ahol a rendezvény idejére vízipipa sarkot is kialakítunk - finom kávékülönlegességeket, limonádét és koktélokat kínálunk majd vendégeinknek, a zenei aláfestésről pedig 18 órától az unikális Canarro zenekar gondoskodik.

Este DJ PappDániel pörgeti a korongot, ezen a napon hosszított nyitva tartással, 22 óráig állunk a fürdőzni vágyók rendelkezésére.

A rendezvény különlegessége, hogy a helyszínen úgynevezett PIKNIK-batyut lehet majd vásárolni, amelyet a kistermelők finomságaiból állítunk össze, így azt a fűben kiterítve igazi piknik hangulatban fogyaszthatják el vendégeink.

A rendezvény a napi strandbelépővel látogatható, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Még több info az esemény Facebook oldalán!

You have no rights to post comments