artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 19. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tárkonyos zöldségleves

Éhes ember kedvence hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Oreos palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

2022. május 23-án, a város napján a Bihar Termálliget minden strandmedencéje megnyílt a vendégek előtt. A pihenésre vágyókat két gyógyvizes medence, egy termálvizes medence és a jacuzzi várja, míg az aktív kikapcsolódást az élménymedence, a gyermekmedence, a játszótér és a strandröplabda pálya biztosítja. A nyitás kapcsán Zámbori Péter, az üzemeltető Herpály Team Kft. ügyvezetője nyilatkozott lapunknak.

Mától nyitva van a Bihar Termálliget strandja 01Mától nyitva van a Bihar Termálliget strandja 03

Az igazgató elmondta, a nyitás előtt a hatósági bejárás megtörtént, mindent rendben találtak, így a terveknek megfelelően a város napján, május 23-án a Bihar Termálliget minden szolgáltatásával megnyithatott a kikapcsolódni vágyók számára. Jelenleg még a tavalyi árak érvényesek, de a nagymértékben megemelkedett költségek miatt ez július 1-től várhatóan változni fog. A fedett rész munkálatai folyamatban vannak, ennek zajhatásai hallhatók, ezért a vendégek elnézését és türelmét kérik.

- Munkatársainknak hála, több fejlesztés is megvalósulhatott a strand területén - újságolta az igazgató - és a szükséges felújítások (pl. fugázás, csempézés, kapaszkodó cserék, festés) is megtörténtek. A kávézó kialakításában és a garázssor rendbetételében a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum kőműves tanulói is segédkeztek, akik nagyon lelkesen és lelkiismeretesen dolgoztak.

Mától nyitva van a Bihar Termálliget strandja 11Mától nyitva van a Bihar Termálliget strandja 12

A fürdő területén új hangosítási rendszer került kiépítésre, a büfékbe pedig modern informatikai eszközöket telepítettünk. A játszótéri rész és a strandröplabda pálya karbantartását is elvégeztük, valamint virágokat ültettünk, és a tervek szerint június elején-közepén átadásra kerül az új kávézó teraszunk is, ahol koktélokat, limonádét és különleges kávékat, többek között jeges krémkávét is fogyaszthatnak majd a vendégek – árulta el az ügyvezető.

Mától nyitva van a Bihar Termálliget strandja 13

A napi menüztetés megszűnt, a büfékben főképp a streed food jellegű ételek a meghatározóak és lángoskínálatunkban is várható újítás. A levente medence mellett található éttermünkben 2-3 féle levest és főételeket lehet önkiszolgáló jelleggel vásárolni. Igyekszünk a vendégeink igényeihez igazítani a választékot, és elsődleges szempont lesz számunkra, hogy friss alapanyagokból minőségi ételeket kínáljunk. Ennek érdekében jónéhány beszállítóval tárgyaltunk ez elmúlt hetekben.

Június közepétől hétvégenként - amennyiben a látogatók száma igényli - a Titász pálya felől is megnyitásra kerül egy pénztár, illetve a Nadányi Zoltán Művelődési Ház melletti nagykapunál kialakítottunk egy új kerékpártárolót, ezzel is a vendégeink kényelmét szolgálva.

Mától nyitva van a Bihar Termálliget strandja 06Mától nyitva van a Bihar Termálliget strandja 08


Június 14-én egy szabadtéri kiállítással ünnepeljük a levente medence 95 éves évfordulóját. 


A strand minden nap 9-20 óra között tart nyitva, a büféinkből pedig 19:30 óráig lehet ételt rendelni. Szeretettel várunk minden kikapcsolódni vágyó vendéget a Bihar Termálligetbe bízva abban, hogy a nyári időjárás kedvezni fog a strandolásnak. 

jegyarak

Mától nyitva van a Bihar Termálliget strandja 04

You have no rights to post comments