artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 27. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Hasábjainkon rendszeresen beszámolunk arról, milyen kreatív, a sablonostól eltérő eseményekkel lepi meg munkatársait a Tama Hungary Kft., ily módon is megköszönve kiváló munkájukat. Az idei év sem indult másként, 2024. március 20-án reggel a vállalat berettyóújfalui telephelyén újra megnyílt az elmúlt két évben nagy sikert arató TAMA Termelői Piac, ahol a dolgozók helyi és környékbeli kistermelők portékáiból válogathattak, a húsvéti nagybevásárláshoz pedig TAMA kupon formájában anyagi támogatást is kaptak. KÉPGALÉRIA

Praczuné Mózes Rita, a Tama Hungary Kft. HR menedzsere kérésünkre elmondta, az elmúlt évek tapasztalatai alapján örömmel nyugtázható, hogy a termelői piac mind a helyi termelők, mind pedig a TAMA munkavállalók részéről pozitív fogadtatásban részesült. Mindkét fél számára win-win helyzetet teremt, hiszen a dolgozóiknak megkönnyíti az ünnep előtti bevásárlást, a kistermelőknek pedig plusz bevételt biztosít.

tama husveti termeloi vasar47 1600 1000 100 wm right bottom 100 berettyohirlogowhitepng


"A visszajáró árusok mellett az idei évben új termelőket is sikerült bevonnunk, reméljük,
hogy mindenki megtalálta az igényeinek megfelelő vásárfiát”.

- Cégünk folyamatosan törekszik az egészséges életmóddal kapcsolatos területek, termékek megismertetésére és ezen lehetőségek hozzáférésének megkönnyítésére. A termelői piacon például gyógynövény tartalmú-és biotermékek, savanyúságok, virág- és gyümölcsszörpök, dzsemek, lekvárok, termelői méz, kistermelői teljes kiörlésű tönkölybúza liszt, házi készítésű sajtok, sütemények, hentesáru, zöldség-gyümölcs várta a vásárlókat. Az árusok meghívásakor figyeltünk arra is, hogy helyi, illetve környékbeli termelők – maximum 30 km-es körzetből – legyenek jelen ezen az eseményen, ezzel is csökkentve a szállítás okozta környezeti terhelést és támogatva a lokálpatrióta vállalkozásokat.

Ez a szemléletmód maximálisan illeszkedik a TAMA társadalmi felelősségvállalási programjához. Mivel cégünk mezőgazdasági csomagolótermékeket, bálahálót és bálazsineget gyárt - amelyeket gazdák vásárolnak meg -, így tevékenységünk szorosan köthető a mezőgazdasághoz, ezért prioritásként kezeljük azt.

tama husveti termeloi vasar05 1600 1000 100 wm right bottom 100 berettyohirlogowhitepngtama husveti termeloi vasar40 1600 1000 100 wm right bottom 100 berettyohirlogowhitepng

- Az idei évben új kezdeményezésként – a Berettyó Kártyához hasonlatosan – létrehoztuk a TAMA Kártyát, amely - a velünk szerződött partnereink által - százalékos kedvezményeket biztosít a dolgozóinkak, ami a régióban egyedülállónak mondható. A programhoz csatlakozó cégeknek, szolgáltatásoknak a 260 fős dolgozói bázisunkat tudjuk felkínálni, akik reményeink szerint cserébe - a kártya felmutatásakor - különböző mértékű kedvezményben részesülnek majd minél több elfogadóhelyen, minél szélesebb termék és szolgáltatáspalettán.


Ezúton is várjuk azon cégek, szolgáltatók, vállalkozók jelentkezését, akik szeretnének csatlakozni ehhez a kedvezményrendszerhez,

ezzel is bővítve a TAMA Kártya elfogadóhelyek számát.

Jelentkezés, további információkérés az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehetséges.


A TAMA következő eseménye – amely az eddigi legsikeresebb városi rendezvényünk folytatása lesz –, a II.TAMA Futóverseny májusban kerül megrendezésre. A szervezést már elkezdtük, a részletekről hamarosan beszámolunk! 

tama husveti termeloi vasar62 1600 1000 100 wm right bottom 100 berettyohirlogowhitepng

A harmadik TAMA termelői piacon részt vettek:

Bandi és Babci sajtjai

Tóth hús

Nosztalgia Manufaktúra

Papp Eszter méz

Pázmándi hús

Portéka Bolt-Debreczeni Ildikó

Farkas Krisztián sütikkel

Bereczki Szabolcs kürtőskalácsos

Farkas Richárd szörpök, lekvárok

Ilisz Jánosné zöldséges

Hegyesi Péter méz

Hajdúság Éléskamrája: Gugyos sajt, Balmaz tészta

Andi-Mangi mangalica és bivaly termékek

Zsül portékái: olajok és teljes kiőrlésű tönkölybúza liszt

S&A Tündérkertészet savanyúságok

Molnár Tamás - Parajdi só, só párna, sópipa, fürdősó, sószappan, szörp, zakuszka, lekvár

You have no rights to post comments