artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 20. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A TAMA Hungary Kft. már számos alkalommal bizonyította, mennyire fontos számukra a társadalmi felelősségvállalás; adományaikkal rendszeresen támogatják városunk intézményeit, civil szervezeteit, sportegyesületeit. Az energiaárak miatt kialakult nehéz helyzet ellenére idén sem felejtettek el segíteni, most a Vass Jenő Óvoda és Bölcsőde valamint a Berettyóújfalui Kóbor Mancsok Állatvédő Egyesület részére adományoztak. KÉPGALÉRIA

Tama adomany 18Tama adomany 19

Praczuné Mózes Rita, a TAMA Hungary Kft. HR menedzsere elmondta, a cég vezetése úgy döntött, hogy azt a keretösszeget, amelyből eddig a partnereik karácsonyi ajándékait finanszírozták, most jótékony célra kívánják fordítani. Így 500 ezer forintos támogatást tudtak nyújtani a Vass Jenő Óvoda és Bölcsőde számára víztisztító készülékek beszerzésére, amit azért is tartanak fontosnak, mert számos fiatal szülőt tudhatnak a dolgozóik között. Hogy a gyermekek számára is "kézzelfogható" legyen az ajándékozás, a cég dolgozóit is bevonva egy csapatépítő program keretében mézeskalácsot díszítettek és az elkészült édességeket elhozták az óvodásoknak. - Öröm volt látni, milyen lelkesek voltak a dolgozóink, és milyen sokan áldoztak a szabadidejükből az ünnepek közeledtével azért, hogy ez a meglepetés elkészülhessen - árulta el a menedzser.

Tama adomany 02Tama adomany 04

Tama adomany 23Tama adomany 03

Tóth Klára intézményvezető hangsúlyozta: az egészséges életmódra nevelés kiemelten fontos az óvodában. A víztisztító berendezésekre kapott támogatás nagyon jó célt fog szolgálni, mert így a gyerekek tisztább, egészségesebb, szennyeződésmentesebb vizet tudnak fogyasztani. Eddig csak a Gyermekkert Tagóvoda rendelkezett víztisztító készülékkel, de a TAMA Hungary Kft. támogatásának hála további intézményekben is be tudják szerezni ezt az eszközt.

- A cég rendszeresen támogatja intézményünket, amit ezúton is nagyon szépen köszönünk, nagy segítség ez számunkra – köszönte meg az újabb adományt az intézményvezető.

Tama adomany 06Tama adomany 33

- A Berettyóújfalui Kóbor Mancsok Állatvédő Egyesület tevékenysége hiánypótló a térségben, az ott dolgozók emberfeletti munkát végeznek nap mint nap a menhelyre kerülő állatok megmentéséért. Az ő gondjaikat szerettük volna enyhíteni egy időre a 100 ezer forint értékű kutyaeledel adományunkkal és nagyon jó érzés volt látni mekkora örömöt okoztunk ezzel. Azt gondolom, mi sokkal többet kaptunk az adományozás által, mint amennyit adtunk - mondta a HR menedzser.

Tama adomany 05Tama adomany 08Tama adomany 09

- Hatalmas és váratlan meglepetés ért minket, amikor megtudtuk, hogy a Tama Hungary Kft. 100.000 forint értékben szeretne nekünk kutyaeledelt adományozni - nyilatkozta lapunknak dr. Mészáros Gabriella, az állatvédő szervezet munkatársaEgyesületünknek jelenleg 61 mentett kutyusa van, folyamatosan táphiánnyal küszködünk, mondhatjuk azt, hogy napról-napra élünk, naponta közel 3 zsák eledel fogy el, sok kölyökkutyusról gondoskodunk.
A legutóbbi, Tesco Áruházban szervezett állateledel gyűjtésünk alkalmával nagyjából egy heti élelmet sikerült összegyűjteni, ezért a következő, Karácsony utáni hétre vásárolnunk kellett volna, így a lehető legjobbkor érkezett ez a hatalmas adomány. Hálásan köszönjük, hogy gondoltak mentvényeinkre, így ebben az évben már biztosan nem lesz gond az élelemkészletünkkel.

Tama adomany 06Tama adomany 10

You have no rights to post comments