artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 24. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Vaníliás almaleves

Szezámmagos rántott jércemell zelleres burgonyapürével, balzsamos jégsalátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Mint az elmúlt években rendszeresen, úgy idén is adománnyal érkezett a TAMA Hungary Kft. a Gróf Tisza István Kórházba. Adományukkal két olyan pihenőszoba kialakításához járultak hozzá, ahol az egészségügyi személyzet tagjai felfrissülhetnek, feltöltődhetnek kicsit, mielőtt újra a gyógyítás, betegápolás 24 órás elfoglaltsága várna rájuk. Két relaxációs, teljes testet masszírozó fotelt, 2 Philips darálós kávéfőzőt és 2 teafőzőt vásároltak, valamint "kezdőcsomagnak" hozzá sok-sok kávét, teát, cukrot, üdítőket, édességeket - közel 1,5 millió forint értékben.

A Tama az előző években a betegellátás színvonalát növelő eszközök (pl. bilirubinmérő), vagy a betegek jobb komfortérzetét szolgáló berendezések (légkondicionálók a gyermekosztályra) beszerzését támogatta.

2020 tavaszán a COVID-19 járvány kezdete új kihívások elé állította az egészségügyet, így a védekezés eszközeinek beszerzésére fordítottak 5 millió forintot (ózongenerátorok, egyéni védőeszközök). Az elhúzódó járványhelyzet miatt Karácsony előtt a Tama dolgozói is összefogtak és gyűjtést kezdtek az első fronton dolgozó egészségügyi dolgozók számára. Az ünnepek előtt komoly mennyiségű üdítővel, energiaitallal, édességekkel tudták kicsit könnyebbé tenni a nővérek és orvosok munkanapjait.

DSCF4079DSCF4075

Az elmúlt másfél év extra erőfeszítései nagy kitartást és fegyelmet kívánt az egészségügyben dolgozóktól. Ezért idén, a Tama társadalmi felelősségvállalási programjának keretén belül az egyik támogatandó cél a kórházi dolgozók rekreációjának elősegítése volt. Adományukkal két olyan pihenőszoba kialakításához járultak hozzá, ahol az egészségügyi személyzet tagjai felfrissülhetnek, feltöltődhetnek kicsit, mielőtt újra a gyógyítás, betegápolás 24 órás elfoglaltsága várna rájuk. Két relaxációs, teljes testet masszírozó fotelt, 2 Philips darálós kávéfőzőt és 2 teafőzőt vásároltak, valamint "kezdőcsomagnak" hozzá sok-sok kávét, teát, cukrot, üdítőket, édességeket - közel 1,5 millió forint értékben.

A TAMA Hungary Kft. reméli, hogy a maguk eszközeivel így hozzá tudtak járulni, hogy frissebb, kipihentebb egészségügyi dolgozók lássák el a betegeket. Köszönjük a kitartásukat és a betegekért tett erőfeszítéseiket!

DSCF4082DSCF4085

You have no rights to post comments