artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 18. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Szárnyas raguleves

Fehérboros-mustáros szószban sült csirkecomb, zöldséges bulgurral

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott brokkoli

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A TAMA Hungary Kft. idén először vesz részt a Berettyóújfaluban megrendezendő Bihari Számadó Napokon. A rendezvény a város és a térség egyik legkiemelkedőbb eseménye, ahol a vállalkozók bemutathatják a leendő üzleti partnereiknek és vásárlóiknak termékeiket, szolgáltatásaikat.

A vállalat a 11 méteres INTERAKTÍV standján számos játékkal, feladattal készül, felnőttek és gyerekek egyaránt találnak majd érdekes elfoglaltságot náluk.

Az érdeklődök megismerkedhetnek a bálaháló és bálazsineg készítés folyamatával, a granulátumtól a késztermékig. A granulátumot, félkész- és késztermékeket kézbe is foghatják és megvizsgálhatják. A vállalat vezetői és dolgozói szívesen osztják meg a gyártással kapcsolatos tudnivalókat és mesélnek arról, hogy milyen a TAMA-nál dolgozni.

Lehetőség lesz a vállalattal kapcsolatos quiz kitöltésére, a helyesen válaszolók garantált ajándékot kapnak.

A nap végén a kitöltők között fődíjat sorsolnak ki!

A munkalehetőség iránti érdeklődőket toborzósarok várja. A kisebb gyerekek kifestőzhetnek vagy kirakózhatnak, a nagyobbak pedig menő szelfiket lőhetnek az egyedi fotókerettel vagy a fotófalnál készíthetnek vicces képeket.

Keresd a  TAMA Hungary standját a XXIII. Bihari Számadó Napokon, ahol minden érdeklődőt szeretettel várnak mindkét napon.

You have no rights to post comments