artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 29. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

drsim kovicseniko2021. március 8-tól Dr. Simkovics Enikő kapott megbízást a Gróf Tisza István Kórház orvos-igazgatói feladatainak ellátására.

Igazgatónő 1997-ben végzett a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán summa cum laude eredménnyel, 2003-ban belgyógyász, 2007-ben reumatológia, 2009-ben mozgásszervi rehabilitáció szakorvosi végzettséget szerzett. 2016-ban egészségügyi szakmenedzseri MSc diplomát kapott.

2007-től dolgozik Berettyóújfaluban a Mozgásszervi Rehabilitációs Osztályon főorvosként és ellátja a reumatológia, osteoporosis szakrendeléseket, emellett a mozgásszervi rehabilitációs nappali szanatóriumot vezeti. A járványhelyzet kezdete óta a kórház COVID ellátásában is aktívan részt vesz.

Kiváló szakmai tudással rendelkező elismert szakorvos, akit a betegek nemcsak orvosként, hanem közvetlensége, kedvessége miatt emberileg is nagyon szeretnek. Határozott, karizmatikus egyéniség, aki nyitott a kihívásokra és a megoldandó feladatokra.

Az új megbízásához tartozik – a napi szakorvosi tevékenységén túl – a Kórház járó- és fekvőbeteg ellátásának orvosszakmai vezetése – mind a Covid, mind a nem-Covid ellátások tekintetében –, szoros együttműködésben az ápolási és főigazgatóval. Az új egészségügyi szolgálati jogviszonnyal kapcsolatos, diplomásokat érintő feladatok rendezése, az új törvényi előírások Intézményünkben történő alkalmazása, a megyei irányító Intézménnyel, a Debreceni Egyetem Klinikai Központtal történő kapcsolattartás elősegítése, a rezidens- és szakorvosképzés koordinálása és számos más, a napi feladatok ellátásával kapcsolatos szervezési, ellenőrzési tevékenység is az Ő kötelessége.

Munkáját nagy lelkesedéssel, pozitív hozzáállással, korrekt kapcsolatokra való törekvésselés megfelelő kommunikációval látja el. Személyisége, Kórházunkban végzett munkája a biztosíték arra, hogy az új megbízatását is hasonlóan sikeresen fogja ellátni. A Kórház dolgozói, a vezetőtestület és a magam nevében kívánok Neki jó erőt, egészséget és nem utolsósorban sikeres igazgatói tevékenységet!

Dr. Muraközi Zoltán főigazgató

You have no rights to post comments