artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. június 15. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Tisztelt Támogatóink! Vállalkozók, önkormányzatok, berettyóújfalui és a környező települések lakosai! Csupán 48 óra telt el a felhívásunk óta, és örömmel jelenthetem be, hogy a PCR laboratóriumi vizsgálókészülék ára közadakozásból már rendelkezésre áll az Alapítvány számláján!

Alig két nap alatt 14 millió forint gyűlt össze! Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy egy ilyen nagyszerű, összetartó és segítőkész közösséget szolgálhatunk, és bízunk benne, hogy továbbra is megfelelünk a belénk vetett bizalomnak.

Bár a szűk célt, a gép árának összegyűjtését elértük, tisztelettel kérünk mindenkit, hogy lehetőségeihez mérten támogassa továbbra is Alapítványunkat, hiszen ennek a műszernek a működéséhez folyamatosan kell megvásárolni a szükséges szetteket, melyek több ezer forintba kerülnek vizsgálatonként! (A vizsgálatok a betegek részére természetesen díjmentesek.)

Köszönjük támogatásukat!

Az eddig (2020. 03. 27. 12:00 óra) beérkezett támogatásokat tisztelettel köszönjük az alábbiaknak:

Lisztes Trans
Berettyóújfalu Város Önkormányzata
Ádány József
AGRO-SZIKLAI Mezőgazdasági Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Daróczi István
Dr. Daróczi Kiss Szilvia
Dr. Hemann József és Dr. Hermanné Frenczel Erzsébet
Vilex '94 Kft.
Express Hűtéstechnikai Kft.
Generál-Építő 98 Kft. Rácz Sándor
Kontroll-Sec Kft.
Földesi Rákóczi Mezőgazdasági Kft - Őzse László
Ker-Fu 2000 Kft.
Lisztes Ferenc
Micskei Farm Kft.
Tóth Lászlóné
Dr. Vitányi István
Meliska Tamás
Meliska-Tóth Mónika
Szentpéterszeg Község Önkormányzata
Ádány Nóra
Cariosan Fogászati és Informatikai Bt. - Dr. Nemcsényi László
Czirják Csaba
Szakáll Tibor, Dr. Gáspár Tünde
Csörszné Bagdi Ilikdó
Mácsiné Rohodi Katalin
Molnár Jenőné
Nagy Péter
Szepesi Katalin
Kissné Pénzes Zsuzsanna,

és mindazoknak, akik névtelen adakozással segítik céljainkat!

A PCR műszer tervezett működése: a készüléket csak a COVID-19-gyanús fertőzött és tüneteket mutató, Intézetünkben megjelenő betegeknél tervezzük használni. Ez azért lényeges, mert egyrészt tehermentesíteni tudjuk a nagy vizsgálóközpontokat, másrészt a minták oda juttatásának idejét és költségeit meg tudjuk takarítani, és az eredmények is hamarabb jutnak el a kórházi kezelést végző személyzethez. Tünetmentes lakosok COVID-szűrését nem fogjuk tudni vállalni egyelőre.

Természetesen a készülék megérkezését követően referencia vizsgálatokat fogunk végezni (párhuzamosan egy nagy akkreditált laborral), hogy a tesztek megbízhatóságáról meggyőződjünk, és az eredményeket biztonsággal hitelesnek tudjuk elfogadni.
Mindannyiunknak jó egészséget kívánok. Vigyázzunk egymásra! 

Köszönettel: Dr Muraközi Zoltán
főigazgató


FRISS! Köszönjük a felajánlásokat, amik azóta is érkeztek. Mivel az Alapítványnak jelenleg még nincs e-bankos hozzáférése, a képviselői időnként kitelefonálnak a Bankba, megkérdezik az utalásokat, amit papír alapon összesítünk, és így készülnek a listáink. Mivel sok egyéb dokumentációs feladatunk is van, ezek a listák természetesen nem lehetnek teljesek, sajnos. Azonban úgy hiszem, hogy aki támogat minket, nem feltétlenül azért teszi, hogy a nevét nyomatásban lássa. Mindenkitől elnézést kérek, aki esetleg nem találta a nevét a péntek délig megérkezett átutalók listáján. Természetesen ugyanúgy hálásak vagyunk az 1000 Ft-os támogatásért, mint a nagyobb összegekért is! Bárkinek bármilyen észrevétele, kérdése van ezzel kapcsolatban, jelezze a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen! A "hiányzók" közül eddig egyedül Lisztes Ferenc jelezte, hogy az 50.000 Ft adománya nem látható. Tőle is elnézést kérek, és köszönjük támogatását.Mindenkinek jó egészséget kívánok, vigyázzunk egymásra!

Köszönettel: Dr Muraközi Zoltán
főigazgató

 

Hozzászólások  
#1 Róbert 2020-03-29 16:17
üdv !
létezik egy gyógymód ami univerzálisan minden vírust megöl és ez nem kémiai hanem fizikai úton teszi, én frekvencia fegyvernek nevezem, kutatási támogatás híján még nem tud beindulni a fejlesztés. amennyiben valaki támogatni szeretné a tevékenységemet részletek a linken:

https://www.youtube.com/watch?v=H5IbKOAyTyk

You have no rights to post comments