artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 19. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Frankfurti leves

Pulled pork karika burgonyával, friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Mint arról korábbi tudósításainkban már beszámoltunk, a berettyóújfalui telephelyen működő Tama Hungary Kft. évek óta szívügyének tekinti a Gróf Tisza István Kórház Gyermekosztályát, az ott ellátásra szoruló kis betegek sorsát, ezért rendszeres adományozással segíti az osztályt  Most egy közel másfélmilliós sárgaságmérő eszközt adományozott. 

Újabb adomány a Tamától 01Győrfi Sándor a Tama Hungary Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, szinte már örökbe fogadták ezt az osztályt, örömmel támogatják évek óta, és szeretnék ezt a jövőben is folytatni. Mivel számos kisgyermekes szülő dolgozik a cégüknél, igyekeznek a város azon intézményeit támogatni, ahol őket tudják segíteni. Ezt a célt szolgálta a nemrég, hasonló értékben megvalósult óvodai szék és asztal programjuk is.

Dr. Makai Imola osztályvezető főorvostól megtudtuk, elsősorban az újszülöttellátásban fogják alkalmazni a bilirubinmérő eszközt. A sárgaságmérő zökkenőmentessé teszi a sárgaságszűrés gyakorlatát az időigényes vérvételek, a labormunka beütemezése és a feldolgozási költségek csökkentésével. A megbízható mérési eredmények jelentősen kevesebb lépéssel történő biztosítása révén növeli a hatékonyságot, ami több időt szabadít fel a közvetlen csecsemőápolásra.

A hatékony szűrés csökkentheti a kórházi újrafelvételek arányát és a kórházi tartózkodás időtartamát. A megbízható eredmények másodpercek és nem órák múlva állnak rendelkezésre, ami növeli a páciensbiztonságot, és felgyorsítja a döntéshozatalt. Az új, integrált jelölőfunkció segít a különleges figyelmet igénylő betegek nyomon követésében, és segíti a sárgaságkezelő program betartását.
Az eszköz használata minden érintett számára 'kellemesebb élményt' nyújt. Ha ezzel az eszközzel végeznek transzkután bilirubinmérést, kevesebb stressz éri a sérülékeny újszülötteket az invazív teljes szérum bilirubinméréshez  képest.

Az adattovábbító funkció és a vonalkód-leolvasó optimalizálja a szűrési programot, és csökkenti az emberi hibák kockázatát. Mivel az eszköz mérőhegye újrahasználható, nincs szükség egyszer használatos kiegészítőkre, így rendkívül költséghatékony az alkalmazása.


Újabb adomány a Tamától 03

Hozzászólások  
#1 Szabó Sándor 2019-10-08 23:17
Gratulálunk!
Ez a hozzáállás és a jóérzés csak kevés vállalkozó sajátja!

You have no rights to post comments