precizbanner

epervasa15

helyijárat

2020. június 2. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Zöldségkrémleves

Cigánypecsenye sült burgonyával, savanyúság

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

A heti desszert: Feketeerdő szelet 500 Ft/adag

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Brokkoli krémleves

Paprikás csirke tésztával

"B" menü:

Paradicsomleves

Brassói aprópecsenye sült burgonyával

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

hasznaltkicsi

ilonatavasz2020  

 

300 000 Ft összegű pénzadományt adott át ma Körösszegapáti Önkormányzata a Gróf Tisza István Kórház Gyermekosztályának, az ott kezelt kis betegek gyógyításának elősegítésére.

 

Adományt kapott a Gyermekosztály 01Tarsoly Attila Körösszegapáti polgármestere elmondta, 2007. óta szervezik meg a Bihari kistérség egyik legnagyobb kulturális rendezvényét, a Kun László Fesztivált, amely 2019. augusztusában már 15-16 ezer látogatót vonzott a településre. Ebben az évben hagyományteremtő szándékkal adománygyűjtést is beépítettek a szórakozás mellé, és mivel a településükről nagyon sok gyermeket kezeltek vagy kezelnek a Gróf Tisza István Kórház Gyermekosztályán - és mind a szülők, mind a gyermekek hálával és köszönettel tartoznak az osztály és a kórház vezetésének és dolgozóinak -, úgy döntöttek, ezt az osztályt szeretnék támogatni ezentúl minden évben. A polgármester megjegyezte, az így összegyűlt 300 000 Ft Adományt kapott a Gyermekosztály 06adományból vásároljanak olyan eszközöket, amelyeket a kistérség  gyermekeinek gyógyításában segítségükre lesznek. 

Azt is kihansúlyozta, a médianyilvánosságot nem a személyes vagy bárminemű haszonzerés céljából keresték, csupán azért, hogy a fesztiválon adakozókhoz eljusson a hír, jó helyre kerültek a felajánlásaik.

Dr. Muraközi Zoltán főigazgató nagy örömmel fogadta ezt a spontán és jó szándékból jövő adakozást és elmondta, régi vágyuk, hogy a környező önkormányzatok bármilyen csekély módon is támogassák a Gróf Tisza István Kórházat. Körösszegapáti Önkormányzata most példát mutat ebben, és reményét fejezte ki, hogy a közeljövőben más önkormányzatok is megkeresik majd hasonló céllal.

Adományt kapott a Gyermekosztály 03

Szóljon hozzá!