precizbanner

ilonatavasz2019  

szobakiado

ablakállásmuszakiboltallas

lakaselado

 

Dr. Jánosy Gábor, a kórház Szülészet-nőgyógyászati Osztályának főorvosa, az esemény főszervezője elmondta, a mai napon lett volna az esküvője Bojton annak a kismamának, akinél a természet ezt egy még csodálatosabb eseménnyel felülírta, ugyanis 9 óra 30 perckor egy szép, egészséges, 3530 grammos kisfiúnak adott életet. Viszont egy rendhagyó, romantikus és megható szertartást is tartogatott még ez a délután a résztvevők számára. KÉPGALÉRIA

A menyasszony nagyon szeretette volna, ha a szülést követően még ezen a napon a tervezett esküvője is megvalósul. A vonatkozó jogszabályok miatt ez hivatalosan nem volt lehetséges, de a gyors és lelkes szervezésnek köszönhetően a kórház Dr. Böszörmény Nagy Géza-termében egy fehérruhás szertatást sikerült lebonyolítani, ami az esküvői ceremónia elemeinek megfelelően zajlott.

A rendhagyó eseményen részt vettek az ifjú pár legközelebbi családtagjai, barátai. Dr. Osváth Péter osztályvezető főorvos köszöntötte a fiatal házaspárt, akik nászajándékként megkapták a szülészeti osztály családi szobáját, illetve egy nagyon praktikus pelenkatortát is átvehettek.

Hálás köszönet a meghitt esemény gyors megszervezéséért a szülészeti osztály dolgozóinak és Dr. Muraközi Zoltánnénak.

A Berettyóhír nevében is sok boldogságot, jó egészséget kívánunk a babának, anyukának, apukának egyaránt!

Szertartás a kórházban 05Szertartás a kórházban 02

Szertartás a kórházban 09

Szóljon hozzá!