artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 19. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Frankfurti leves

Pulled pork karika burgonyával, friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A díjat a Magyar Diabetes Társaság Vezetősége ítélte oda a páciens-oktatás terén végzett kiemelkedő szakmai munkájának elismeréseként.

Csiki Ilona 1993. július 1-jén a berettyóújfalui kórházban általános ápoló és általános asszisztensként kezdte pályafutását. Elhivatottságának köszönhetően 1994-ben felnőtt szakápoló, 1996-ban diabetológiai szakápoló képesítést szerzett.

A Belgyógyászaton végzett ápolói feladata mellett 2002-től hetente több alkalommal is aktívan részt vesz az évente közel 3000 esetet ellátó diabetes szakrendelés tevékenységében, szűrések szervezésében és lebonyolításában. A diabetes szakorvos munkáját segítve teljesedik ki a diabetológiai szakellátás, mivel összekötőként vesz részt a betegellátásban. (Tájékoztatás nyújtása; Egyéni betegoktatás; Segédeszközök betanítása; Specifikus vizsgálatok elvégzése)

Az egyéni betegedukáció mellett kiscsoportos betegoktatást is szervez és végez folyamatosan. A betegedukáció során a cukorbetegekkel rendkívül türelmes, empatikus, munkáját lelkiismeretesen, magas színvonalon végzi. A diabetes gondozás irányában elkötelezett, a betegek szeretik, ragaszkodnak hozzá.

phoca thumb l Nyitnikék konferencia   2016 12csiki

Szakmai ismereteit naprakészen karbantartja, rendszeresen részt vesz előadóként és résztvevőként is a diabetes konferenciákon.

Szakmai előadásai:

  • Élesden a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Projekt keretében „Tanácsadás diabeteszes betegek részére” címmel tartott előadást.
  • Velencén a IX. Szakdolgozói Kongresszusra „A nővér szerepe a diabeteszes beteg ápolásában” címmel készített előadást.
  • Lillafüreden a Magyar Belgyógyász Társaság Észak-kelet Magyarországi Szakcsoportjának  Kongresszusán vett részt, ahol szintén sikeres előadást tartott.
  • Debrecenben a Magyar Diabetes Társaság XXIV. Kongresszusán a „30/70?” című előadása hangzott el.
  • Városi rendezvényeken a cukorbetegség megelőzésével és kezelésével kapcsolatos egészségnevelési előadásokat tart.
  • Helyi szinten a szakdolgozói tudományos üléseken rendszeres előadóként szerepel, legutóbb 2016-ban a "Nyitnikék" Szakdolgozói Tudományos Ülésen „A nővér szerepe a diabeteszes beteg ápolásában” című előadással készült. A kórházban a szakdolgozók számára szervezett továbbképzéseken oktatóként rendszeresen részt vesz.
  • Aktív segítő tagja a Bihari Diabétesz Egyesületnek, melynek rendezvényein előadóként több alkalommal is szakmai előadást mutatott be.

You have no rights to post comments