precizbanner

2017. szeptember 26. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Brokkolikrémleves

Csirkemell corn flakes bundában sütve, amerikai káposztasalátával, sült burgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Húsleves

Töltött káposzta

"B" menü:

Zöldbableves

Sertéspörkölt tésztával

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

precizbannerkicsibobpark

A Bihari Sebészetért Alapítvány által – idén áprilisban – rendezett jótékonysági foci tornán összegyűlt közel 270 ezer forint adományból vásárolt gyermekszállító műtő hordágy átadására 2017. július 6-án került sor a Gróf Tisza István Kórházban.

Dr. Kóti Csaba osztályvezető főorvos, a Bihari Sebészetért Alapítvány elnöke elmondta, hogy az idei foci tornát hagyományteremtő céllal rendezték meg. Szeretnék ezt a kezdeményezést folytatni, hiszen mindig van olyan eszköz, amire szüksége van a kórháznak, illetve a betegellátásnak.

Az eddig használt felnőtt betegszállító kocsik gyermekek számára nem elég biztonságosak, ezért vált szükségessé egy kifejezetten nekik szánt hordágy beszerzése. Ennek kapcsán jött a jótékonysági torna ötlete.

beregagy3betegagy2

Torda Tibortól, a hatvani TECH-MEDICAL KFT. ügyvezetőjétől megtudtuk, hogy cégük egyedi orvosi bútorok, eszközök gyártásával foglalkozik. A gyermekszállító betegágy esetében is az egyediség jelentette a fő kihívást, ugyanis Magyarországon ilyen célú eszköz nem kapható, ennek legyártása kifejezetten a Gróf Tisza István Kórház igényeihez igazodva, a vonatkozó előírásoknak és szakmai, biztonsági szempontoknak megfelelően történt.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés