artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

My message for Day 19

Rászorulók részére szervezett ruhagyűjtést az Egészségfejlesztési Iroda a Bihari Szociális Szolgáltató Központtal együttműködve. KÉPGALÉRIA

Szabóné Kovács Zsuzsa, a Bihari Szociális Szolgáltató Központ vezetője elmondta, az iroda épülete jelenleg felújítás alatt áll, így az összegyűjtött ruhaadományok várhatóan március végén egy „Turinap” keretében lesznek átadva a rászorulók részére. A pontos dátumról értesítik majd az érintetteket.

Ruhaadomany az EFI tol01Ruhaadomany az EFI tol02Ruhaadomany az EFI tol03

Dr. Muraközi Zoltánné, az Egészségfejlesztési Iroda munkatársától megtudtuk, a ruhagyűjtést Szilágyi Dorina irodavezető, egészségpszichológus kezdeményezte. Nagyon örülnek annak, hogy a 3 hét alatt a kórházi dolgozókon kívül a lakosság is bekapcsolódott az akcióba, így összesen 47 zsáknyi ruha gyűlt össze.

A berettyóújfalui Egészségfejlesztési Iroda rendszeresen bekapcsolódik és kezdeményez különféle jótékonysági akciókat, legutóbb például a Magyar Református Szeretetszolgálat Szeretetdoboz élelmiszergyűjtési programjában vettek részt sikeresen. Az eseményen azt is megtudtuk, hamarosan újabb adománygyűjtést szerveznek, amiről természetesen szintén hírt adunk majd.

Ruhaadomany az EFI tol11Ruhaadomany az EFI tol17

You have no rights to post comments