artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 20. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház igényeit figyelembe véve, 4 millió Ft értékben vásárolt eszközöket az OTP Bank. Az adományból hang- és fényjelzéses nővérhívó rendszert építettek ki a kórház több emeletén, illetve egyéb, az intenzív ellátást segítő eszközöket is kapott a kórház.

Barkó József, az OTP Bank Nyrt. Északkelet-magyarországi Régiójának Ügyvezető Igazgatója adta át a Humanitás Szociális Alapítvány közreműködésével beszerzésre került adományokat a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház képviseletében Dr. Muraközi Zoltán főigazgató részére.

Barkó József ügyvezető igazgató elmondta, az OTP Bank társadalmi felelősségvállalása két pilléren nyugszik. Az egyik a felnőtt generáció pénzügyi kultúrájának, pénzügyi ismereteinek fejlesztése, a másik pedig a rászorultak támogatása.

OTP adomany a korhazunknak01OTP adomany a korhazunknak02

A koronavírus jelentette kihívások leküzdése érdekében az OTP Bank fontosnak tartja, hogy eszközökkel támogassa azt a sokszor erőn felüli munkát, amelyet az egészségügyben dolgozók végeznek, ezért a Humanitás Szociális Alapítvány közreműködésével az idei évben is közel 200 millió forintot fordít jótékony célú eszközvásárlásokra.

OTP adomany a korhazunknak04OTP adomany a korhazunknak07

A kórházaknak nyújtott támogatás fő célja, hogy a bank közvetlen és közvetett módon is hozzájáruljon a járvány leküzdéséhez. Az adományozás érdekében a bank hálózatának öt régiója felmérte az igényeket, majd ezt követően tettek javaslatot a célzott támogatásokra. A kórházak kiválasztásánál a fő szempont az egyes régiók területének mind teljesebb lefedése volt, illetve hogy az egyes kórházak mennyire fontos szerepet töltenek be a járvány elleni védekezésben.

A bank és az alapítvány további 9 kórházat támogatott a régióban.

OTP adomany a korhazunknak10OTP adomany a korhazunknak08OTP adomany a korhazunknak11

Dr. Muraközi Zoltán főigazgató köszönetét fejezte ki az adományozó felé, hogy a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórházat kiválasztották és érdemesnek tartották a támogatásra.

A bank és az alapítvány a Gróf Tisza István Kórház igényeire szabva 4 millió Ft értékben vásárolt eszközöket: hang- és fényjelzéses nővérhívó rendszert és mozgatható kosaras polcállványokat, amelyek az intenzív ellátásban használt eszközök tárolását könnyítik meg.

You have no rights to post comments