artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 29. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Bihar-Express Kft. kezdetekben hidraulikatömlő gyártással és mtz alkatrészek kereskedelmével foglalkozott, illetve indult. Ezzel a tevékenységgel tudta segíteni a környékbeli gazdákat. Hamar híre ment a vállalkozásnak, a precizitás és a gyorsaság abszolút a vállalkozás mellet szóltak, így már elég sok helyről érkeztek az újabbnál újabb ügyfelek. Később telephelyváltás is volt, majd a kínálat is kibővült az egyre több igénnyel.

Kellene egy MTZ traktor….

Rengeteg környékbeli aki megfordult nálunk kérdezték, hogy nem tudunk-e valahol eladó MTZ-t illetve nem árulunk véletlen? Mondta Szabó Sándor az ügyvezető. Így lett, hogy elkezdtünk traktorokkal is kereskedni elsőnek kicsiben itthonról, majd külföldi megbízható kapcsolatok révén nyugati traktorokat behozni. Jelenleg a legtöbb most használtos traktorok,kombájnok, rakodók valamint munkaeszközök megtalálhatóak kínálatunkban ( John Deere, Valtra, Claas, Case IH, New Holland, Fendt, JCB, Manitou, Merlo, Caterpillar, Väderstad, Horsch stb. ) A legtöbb gépet levizsgáztatjuk és üzemkész állapotban átvizsgálva az ügyfél telephelyén adjuk át. Továbbá foglalkozunk rakodó adapterekkel, erdészeti eszközökkel, alkatrésszel, stb. Nálunk széles a paletta, mint a „Sarki vegyes” boltba. Az egész országba értékesítünk, sőt még külföldre is, az ország egész területén tudunk referenciával szolgálni, mostanára már több mint 1500 értékesített gépen/eszközön vagyunk túl.

2

Nincs ember !

Sajnos rengeteg ügyfelünk számol be arról a problémáról, hogy nem találnak munkaerőt. Ha van is, akkor egyik napról a másikra felmond, elmegy. Zavarokat okoz ez a mezőgazdaságban is, de az állattenyésztésben érezzük a komolyabb gondokat, ahol a kétkezű munkásokra lenne szükség.  Erre mutatunk megoldást, hogy minél kevesebb munkával elérjék el céljukat ügyfeleink. A mezőgazdasági részen nyilván túlgépesítésekre van szükség, egyre nagyobb erőgépek és eszközök beszerzésére. Az állattenyésztésben viszont adaptereke, amiket traktorhoz vagy rakodókhoz tudunk adaptálni. Elsőre ez az adapteres dolog kicsit furcsán hangozhat hiszen az ügyfelekben általában annyi ragad meg, hogy bálatüske, kanál, trágyavilla, viszont ennél jóval többcélúan fel lehet egy gépet használni egy okosan megválasztott adapterrel.

3

Ha pl. csak az állattenyésztést vesszük, akkor gondoljunk bele, hogy mennyi időt és energiát meg tudunk oldani egy jó bálabontóval, takarmánykiosztó kanállal, silómaró hengerrel. Gondolhatunk akár egy betonkeverőre ami takarmánykeverésre is alkalmas. Több mint 150 féle adapterrel állunk az ügyfelek rendelkezésre, amivel megkönnyebbíthetik mindennapjaikat. Sorolhatnám és bemutathatnám a jobbnál jobb eszközöket oldalakon keresztül, de ízelítőnek először érdemes felnézni honlapunkra, www.rakodoeszkozok.hu, amennyiben meghozta valakinek a kedvét bármelyik adapter megvásárlásához, úgy hívják munkatársunkat a honlapon található telefonszámon, készségesen és ingyenesen fog tanácsot adni. Akár kényelmesen otthonából megrendelheti az eszközt, otthonába leszállítjuk és egyeztetést követően be is üzemeljük azt.

4

Megoldást nyújtunk az erdős elhanyagolt területek karbantartására, rekultiválására is. Ezeket a területeket csakis kizárólag gépesítve lehetséges gondozni, átalakítani, ami kézi munkaerővel elképzelhetetlen lenne. Erre a problémára biztosítjuk AHWI típusú talaj feletti mulcsozókat, rekultiváló adaptereket, pásztakészítőket. Az egyik legjobb márkának tekinthető a piacon csak pozitív visszajelzés érkezik rájuk. Németországból a legnagyobb AHWI szakértőtől importáljuk őket, amiket szintén nagy gondossággal üzembe is helyezünk.

Elérhetőségek:

Berettyóújfalu Kossuth Lajos utca 76-1.

www.bihar-express.hu

www.rakodoeszkoz.hu

Facebook,Youtube: Bihar-express Kft.

Telefonszám: 06-30-683-2233

Ügyvezető: Szabó Sándor

 

 

 

 

You have no rights to post comments