artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 19. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tárkonyos zöldségleves

Éhes ember kedvence hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Oreos palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A nemzetközi szállítmányozás területén megbízható, biztonságos, gyors és – a megrendelők igényeit figyelembe véve – személyre szabott, minőségi szolgáltatásokat kínál az Europa-Road Kft., legyen az légi, vasúti, vagy közúti szállítás, fuvarozás.

Az Europa-Road Kft. a logisztika területén nagy szakmai tapasztalattal rendelkező vállalkozás, így ezen ágazat legfőbb kritériumaként a bizalom fontosságát tartja szem előtt, ami csak több év lelkiismeretes munkával alakítható, érdemelhető ki. Ez segít az új ügyfelekkel való kétoldalú együttműködésben, valamint a megrendelő számára a nemzetközi raklapos szállítmányozás legideálisabb feltételeinek megtervezésében és kivitelezésében egyaránt.

A szaktanácsadás kiemelten fontos, hogy a speditőrök meglévő tudását naprakész információkkal, szakmai segítséggel tudjuk támogatni. Ilyen terület lehet a csomagolás, a rakodáshoz szükséges eszközök, gépek, valamint az esetleges méretkorlátozások ismerete. Ezek megtervezése, ismerete elengedhetetlen a biztonságos és zökkenőmentes nemzetközi szállítmányozás lebonyolításához.

A szakembereink által adott írásos ajánlat elfogadása után beszerzésre kerülnek a hivatalos okmányok, engedélyek, amit a hatóságok a nemzetközi szállítmányozás alatt ellenőrizhetnek. Ezek megléte esetén az anyagi és időbeli veszteségek elkerülhetők.

A fentieken túl nagy gondot fordítunk a környezetvédelemre és a fenntartható fejlődésre is. A nemzetközi szállítmányozás a technológiai fejlődés által kevesebb erőforrás felhasználásával is megvalósítható, a környezetvédelem mellet egyben költséghatékonyabb is.

Az Europa-Road Kft. Európa-szerte rendelkezik partnerekkel, így nem jelent problémát a kontinens bármely országába, vagy külföldről hazánkba történő fuvarok szervezése.

A cég megbízásai közé tartozik a teljesség igénye nélkül: ömlesztett, tartályos, raklapos és temperált áruk gyűjtő vagy részrakományként történő szállítmányozása, túlsúlyos és túlméretes áruk (munkagépek, mezőgazdasági gépek), vagy személyautók szállítása tréleren.

Az ügyfelek biztonsága érdekében a kötelező biztosításon túl, kiterjedt szállítmányozói felelősségbiztosítással is rendelkezik, a váratlan eseményekre.

Kis tételek szállítása is megoldható rövid határidővel Európa legtöbb országába. A megbízó folyamatos információt kap a szállítás aktuális állapotáról.

Az Europa-Road Kft. – az Európai Unión belül – a nemzetközi költöztetések lebonyolításában is készséggel áll az ügyfelek – magánszemélyek, családok, kisebb cégek, irodák – rendelkezésére. Igény esetén a szállítás mellett a csomagolás, rakodás is megoldható.

A nemzetközi költöztetés is ugyanolyan magas minőségi feltételekkel történik, mint amit a nemzetközi szállítmányozásnál is alkalmaznak, így értékeik teljes biztonságban lesznek az egész út során. a tekintetben is biztosak lehetnek az ügyfelek, hogy értékeik biztonságban lesznek a szállítás során.

A cég filozófiája, hogy 20 éves működésük záloga az elégedett partner, csak így lehet hosszú távon működtetni egy megbízható, biztonságos, az ügyfelek érdekeit képviselő vállalkozást.

Tisztelje meg Ön is bizalmával az Europa-Road Kft.-t, mert így megbízható, biztonságra törekvő, kitűnő nemzetközi szállítmányozót választ!

You have no rights to post comments