artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 19. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Frankfurti leves

Pulled pork karika burgonyával, friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Talán mindannyian kerültünk már váratlan helyzetbe. Akik nem tudnak tartalékot képezni a havi fizetésükből, váratlan kiadások felmerülésekor bizony aggódhatnak. Váratlan autójavítás, orvosi vizsgálat, vagy az iskolai tanév kezdete nehéz helyzetbe hozhatja őket. Személyi kölcsön felvételével egészíthetik ki a családi kasszát, hogy legyen miből finanszírozni az említett költségeket.

Megtalálni a megfelelő kölcsönt nem egyszerű feladat. Rengeteg pénzügyi szolgáltató kínál hiteltermékeket. A megoldás az, hogy pénzügyi összehasonlító honlapokon tájékozódunk. Ezek a weboldalak, más néven  aggregátorok, összegyűjtik az érdeklődők számára a szükséges információkat.

THM, az összehasonlítás kulcsa

A pénzügyi összehasonlító oldalak azonnal felbukkannak az internetes keresőkben, ha például rákeresünk a kölcsön szóra. Ezek a szolgáltatók azon bankok ajánlatait mutatják meg, melyekkel szerződéses kapcsolatban vannak, és amennyiben rajtuk keresztül jut el az ügyfél a hitelnyújtóhoz, végül jutalék formájában bevételhez jutnak. Természetesen mindannyian a piac meghatározó szereplőinek az ajánlatait kínálják. Ezeket pedig szinte kivétel nélkül a THM alapján rangsorolják. A teljes hiteldíj mutató százalékos formában fejezi ki az adott hiteltermékkel kapcsolatban közvetlenül felmerülő valamennyi költséget. Ha a futamidő és a felvenni kívánt összeg megegyeznek, akkor a legalacsonyabb THM-mel rendelkező ajánlat lesz e legkedvezőbb. Részletesebben a THM-ről itt olvashat.

A letisztult megjelenésű új szereplő, az instacash.hu

Az ajánlatok rangsorolása mellett az összehasonlító oldalak többet is kínálnak. Az instacash.hu, a magyar piac új szereplője, nemcsak letisztult formavilágával fog meg, hanem egyéb hasznos tartalmat is megjelenít.

Az oldalon a Fogalomtárban megtalálható a legfontosabb pénzügyi fogalmak magyarázata. A Tudástár részletes leírást tartalmaz néhány kölcsöntermékről, elolvasásuk segíthet az igénylési folyamat során. A leggyakoribb kérdések és válaszok a hitelekről a Gyakran ismételt kérdések menüben találhatók. A blogban található cikkek érdekes információkat tartalmaznak a hitelekről és egyéb pénzügyi termékekről.

Ha szeretne kölcsönt felvenni vagy csak a pénzügyi témák iránt érdeklődik, látogasson el az instacash.hu oldalra. Az oldalon lehetőség van az adott kölcsönajánlat értékelésére. Ez segítség lehet más érdeklődőknek abban, hogy információhoz jussanak egy adott kölcsön ügyintézésének folamatáról, idejének hosszáról.

You have no rights to post comments