artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 19. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Frankfurti leves

Pulled pork karika burgonyával, friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A „Tehetségazonosító diáksport rendezvények megszervezése és lebonyolítása” pályázat sikeresen lezárult.  A Berettyóújfalui II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola BAMI által szervezett programok a kiírt időpontokban, a meghirdetett csapatokkal megvalósult, a résztvevők nagyon szép eredményeket értek el.

A tehetségazonosító sportprogramok megvalósítását nagyban segítette a bevont iskolák példamutató együttműködési szándéka és a sportprogramok megvalósításában résztvevő tanulók lelkesedése, pozitív hozzáállása.

A kilenc rendezvény atlétika, futóversenyek, magasugrás, kézilabda, strandkézilabda, valamint floorball sportágban kereste és választotta ki a sportágban kiemelkedően teljesítő tehetséges tanulókat. A futóversenyeket mindig nagyon szeretik a gyerekek, a két futószámban sok gyerek bizonyult eredményesnek. Az atlétika versenyek évek óta élményt nyújtanak a diákok számára, nagy tömeget mozgat meg ez a sportág, lelkiismeretes és sportszerű versenyzés keretében kerülnek ki a legjobbak. A legkülönlegesebb sporteseménynek a floorball - bajnokság számított, valamint a magasugró verseny is nagy érdeklődést mutatott. A program lezárásaként a strandkézilabda-bajnokság a legmegfelelőbb volt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A tehetséges tanulók számára javasoltuk az adott sportággal való rendszeres foglalkozást, segítünk, segítettünk nekik a sportegyesülethez, az adott sportággal kiemelkedően foglalkozó iskolákhoz való elhelyezkedését.

A pályázati programok gördülékenyen, problémamentesen zajlottak, a tanulók aktívak voltak. Az versenyekhez szükséges eszközök, felszerelések is rendelkezésünkre álltak a pályázat által, valamint a versenyek helyszíneit az iskoláknak térítésmentesen biztosították, segítve ezzel is a tehetség kiválasztás folyamatát.

A pályázati támogatás keretében a megnyert 1 000 000 Ft keretében sporteszközök, iroda, írószerek, informatikai eszközök is beszerzésre kerültek, amelyek nagyban segítették a programok megvalósítását, gördülékeny dokumentálását.

You have no rights to post comments