artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 28. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Csáki tarja párolt rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott káposzta

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A pályázattal egy olyan szórakozóhelyet alakítottam ki, ami a Mezősason élő embereknek kulturált szórakozást, teret biztosít. Elsősorban a helyi igényeknek akarok megfelelni, nem turisztikai célú a fejlesztésem.

 

 

 

Közösségi tér kialakításával lehetőséget teremtettem az általam üzemeltetett szórakozóhelyen arra, hogy a helyi civil szervezetek, baráti körök zárt körűen is találkozhassanak.Egy nagyon kulturált, minden igényt kielégítő időseknek és fiataloknak is megfelelő létesítmény jött létre, amely hidat teremt a generációk között a kemencétől az ingyenes Internetes kapcsolatig.

A fejlesztés során megvalósult az aljzat, a falazat, a födém szigetelése, a tető cseréje. Az aljzatbeton újraöntése, a víz, - és csatornavezetékek szerelése, kialakítása. A gáz bevezetése, belső fűtési rendszer kiépítése. A meglévő kémény újrarakása. A belső padló, fali burkolatok kialakítása, a szükséges szociális létesítmények kialakítása, berendezések beállítása, felszerelése, nyílászárók cseréje. Többfunkciós kültéri kemence építése, játszótéri eszközök elhelyezése.
Eszközbeszerzés során kiszolgáló pult, valamint asztalok székek elhelyezése, számítógép és projektor beszerzése.
Minden munkálat során elsődleges az energiatakarékosság, környezetvédelmi, valamint fenntarthatósági szempontok figyelembevétele. A fejlesztésünk a környezeti és társadalmi fenntarthatóság érdekeit is szolgálja.
 
 
 

You have no rights to post comments