artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 29. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Az Y-Food Kft. marketing tevékenység keretében Innovációs Nyílt Napot szervezett 2014. június 13-án  a Berettyó Tejporgyár Kft. együttműködésével.

 

 

 

 

A programra a szervezők közel 50 fő részére küldtek ki közvetlenül meghívót, illetve elektronikus úton is tájékoztatták a potenciális érdeklődőket, valamint közzétették a programot az () illetve a helyi LEADER HACS honlapján ().

A  kommunikáció csatornák kihasználása révén a programon 25 fő vett részt. A szakmai előadások helyszínét a Polgármesteri Hivatal tanácsterme biztosította.

A rendezvény programja az alábbiak szerint alakult:

A programon megjelenteket üdvözölte Daróczi Lajos, mint az Y-Food Kft. ügyvezetője, majd felkérte Dr. Vitányi István országgyűlési képviselőt a meghívottak köszöntésére. Ezt követően Muraközi István Berettyóújfalu város polgármestere megnyitotta a szakmai programot.

Daróczi Lajos felkérte Dr. habil Kiss Attilát a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ, Élelmiszer – tudományi Kutatóintézet igazgatóját, hogy tartsa meg előadását „NAIK ÉKI - híd az élelmiszertudományi innovációs tevékenységek és a gyártók között” címmel.

Ezek után Dr. Prokisch József a Debreceni Egyetem részéről tartott előadást a FUNK MILK projekt eredményeiről. Prof. Dr. Szigeti Jenő betegség miatt nem tudott megjelenni, az átküldött előadásáról Daróczi Lajos tájékoztatta a megjelenteket. Galló Ferenc a Berettyó Tejporgyár Kft. ügyvezetője beszámolt az újra indított tejporgyár jövőképéről.

Záró előadásként Daróczi Lajos az „Innovációs Lehetőségek az Y-FOOD KFT. életében” címmel ismertette a Kft. innovációs törekvéseit. Az előadások végeztével lehetőség volt a szakmai konferencián elhangzottak megvitatására. A délelőtti programot közös ebéd zárta a Bella Costa étteremben.

A délután szakmai program az Y-Food Kft. mézüzemében kezdődött, ahol üzemlátogatásra, termékkóstolásra volt lehetőség. Innen a megjelentek kisvonattal mentek át a tejporgyárba egybe kötve egy rövid városnézéssel. A tejporgyárban Galló Ferenc beszélt a jövőbeni tervekről, illetve maketten bemutatta a komplexum felépítését. Ezt követően Kiss József ismertette a tejporgyár lehetőségeit, valamint biztosította a tejporgyár egységeinek megtekintését.

A program a Szász tanyán folytatódott, ahol szakember találkozó keretében folklór műsorral és közös vacsorával kedveskedtek a megjelenteknek.

Köszönet Czimbalmos Ágnesnek a sikeres program megszervezéséhez nyújtott segítségét.

Berettyóújfalu, 2014. június 16.

Daróczi Lajos

You have no rights to post comments