artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 19. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Frankfurti leves

Pulled pork karika burgonyával, friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Már csak néhány hely van a Modern Üzleti Szakképző Iskola szeptemberben induló képzéseire. A Pedagógiai- és családsegítő szak esti tagozatára Berettyóújfaluba, a Pénzügyi-számviteli ügyintéző és az Irodai asszisztens szakok nappali tagozatára Debrecenbe várunk még jelentkezőket. NE FELEDD! A családi pótlék 20 éves korig nálunk is jár, és kaphatsz diákigazolványt az estis képzéseinken is. 
 
A pénzügyi-számviteli ügyintéző alkalmas a vállalkozások működésével összefüggő számviteli és pénzügyi feladatok elvégzésében való közreműködésre, részfeladatok önálló elvégzésére. A vállalkozás valamennyi pénzmozgással, illetve a pénzállomány-változással összefüggő nyilvántartásait vezeti, közreműködik az egyes pénzügyi műveletek előkészítésében, lebonyolításában, elszámolásában, kezeli az ehhez kapcsolódó iratanyagokat. Működő gazdálkodó szervezeten belül előkészíti és rögzíti az adott munkahely gazdasági eseményeit a helyi számviteli szabályok szerint, a gazdasági eseményeket kontírozza, a főkönyvi és az analitikus nyilvántartásokat vezeti, könyvviteli feladásokat készít.
 
A pedagógiai- és családsegítő részt vesz a közvetett pedagógiai munkában, illetve annak előkészítésében. Közreműködik a tanórai, a tanórán és intézményen kívüli, és az óvodai  foglalkozások előkészítésében és lebonyolításában. A pedagógus tanórai, foglalkozási  felkészülését segíti, szemléltető eszközök készítésével és adminisztrációs feladatok ellátásával. Részt vesz a gyermekek, tanulók szabadidős tevékenységének szervezésében. Gondozási feladatokat végez, elsősegélyt nyújt, tevékenyen részt vesz a higiénés szokásrendszer kialakításában. Felügyeli, kíséri a gyermekeket, tanulókat vagy csoportokat. Kapcsolatot tart az intézmény fenntartójával, az ifjúsági referenssel és/vagy ifjúságsegítővel, gyermekvédelmi felelőssel,  valamint a szociális és jóléti intézményekkel. Kapcsolatba lép a hátrányos helyzetű gyerekekkel és családjaikkal. Hátrányos helyzetű gyereket, családot támogat. Családpedagógiai gondozási feladatokat végez. Részt vesz az intézményi adminisztrációs feladatokban, dokumentálásban.
 
Az irodai asszisztens gépírás-, szövegszerkesztés- és gyorsírástudás birtokában adminisztratív és dokumentációs feladatokat lát el.  
Ezzel a végzettséggel betölthető munkakörök:
- Általános irodai adminisztrátor (adminisztrációs ügyintéző)
- Humánpolitikai adminisztrátor (munkaügyi ügyintéző, humánpolitikai ügyintéző)
- Irodai szakmai irányító, felügyelő (irodai ügyviteli irányító, irodakoordinátor)
A képzést azoknak ajánljuk, akik közintézményeknél, gazdálkodó szervezeteknél szeretnének elhelyezkedni irodai adminisztrátorként, és biztos munkalehetőséghez szeretnének jutni.
 
Érdeklődj szakjaink iránt a következő telefonszámokon, illetve az iskola honlapján:
 
 
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Telefon: 06 70/416 4674, 06 70/416 4694
 
OM: 201589

You have no rights to post comments