artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 25. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Bakonyi sertésszelet főtt tésztával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Finomfőzelék tepsis vagdalttal

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A CSAT Egyesület által – a TÁMOP 5.5.2-11/2 Az önkéntesség elterjesztése pályázati kiírás keretén belül elnyert támogatással – üzemeltetett Önkéntes Pont nyílt Berettyóújfaluban, a József Attila u. 35. szám alatt, ahol ingyenes szolgáltatásokkal várják az önkéntes munkára jelentkezőket, valamint a nevelési-, oktatási, egészségügyi és szociális területen működő, az önkénteseket fogadó állami, önkormányzati, egyházi intézményeket, civil szervezeteket.

 

 

 

 

 

A projekt kiemelt feladata, hogy elősegítse az önkéntesség alapjainak, kultúrájának beépülését a társadalmi intézményrendszerbe. A program figyelmet fordít a hátrányos helyzetű munkavállalókra, kiemelt tekintettel a pályakezdő fiatalokra, a tartós munkanélküliekre, a megváltozott munkaképességű álláskeresőkre, valamint a GYES-en levő és onnan a munkaerőpiacra visszatérő személyekre.

Továbbá a projekt fókuszál a kapacitáshiánnyal küszködő állami, önkormányzati, egyházi intézményekre és civil szervezetekre is.

Az Önkéntes Pont célja, hogy folyamatosan tájékoztatja a helyi önkénteseket és az őket fogadó szervezeteket, valamint a társadalmi környezetet az önkéntességről, és az ahhoz kapcsolódó témákról, eseményekről. Népszerűsíti az önkéntességet rendezvényeken, fórumokon és egyéni megkereséseken keresztül, valamint önkéntesek és az őket fogadó szervezetek között közvetít, azok összekapcsolásával adatbázis használatán keresztül.

Önkéntes Pont ingyenes szolgáltatásai:

  • tájékoztatás a bevont települések önkormányzatainak, civil szervezeteinek, együttműködő szervezeteinek önkéntes akcióiról, az informális önkéntesség népszerűsítése érdekében,
  • álláskeresést segítő foglalkozás (segítségnyújtás szakmai önéletrajz, kísérőlevél megírásában),
  • számítástechnikai alapismeretek oktatása,
  • kompetenciafejlesztő foglalkozások,
  • kommunikációs tréning,
  • konfliktuskezelő tréning,
  • tájékoztatás a Hajdú-Bihar Megyei Önkéntes Centrum szolgáltatásairól,
  • találkozási pont az önkéntesek által kezdeményezett csoportos önkéntes munka megszervezéséhez, tapasztalatok megbeszéléséhez,
  • információnyújtás, tanácsadás az együttműködő szervezetek tevékenységéről, a lehetséges önkéntes tevékenységekről,
  • tanácsadás az önkéntességhez kapcsolódó jogokról, kötelezettségekről, általános jogi ismeretek,
  • tapasztalatcsere lehetőségének biztosítása az önkéntesek számára,
  • közösségi rendezvények szervezése, igény szerinti témakörökben.

 

PONT…TE…ÖNKÉNTES…PONT TE LÉGY AZ

Szívesen várunk minden olyan 18. életévét betöltött személyt, aki nem rendelkezik tanulói jogviszonnyal, kivéve, ha felsőoktatásban tanul (egyetem, főiskola).

Az önkéntes új színt, tapasztalatot visz a fogadó szervezet életébe. Emellett hasznosíthatja a már korábban megszerzett munkatapasztalatait, mindezt úgy, hogy költséghatékony megoldást jelent a fogadószervezet számára. Ezen kívül kiváló kapcsolatépítési- és munkatapasztalat szerzési lehetőség. Az intézmény minden esetben nagyon hálás az önkéntes munkájáért!

Berettyóújfaluban fogadóintézményeink között találhatók az óvodák, bölcsődék, általános iskolák valamint egyesületek és alapítványok. Ezeknél a fogadószervezeteknél többféle önkéntes tevékenységek közül választhatnak az önkéntesek, ilyenek pl.: óvodai dajkai-kisegítő feladatok ellátása, karbantartó-udvaros, pedagógiai asszisztens, rendezvényszervező, adminisztratív feladatok ellátása, adományosztás, fejlesztő pedagógiai munkák.

 

Bővebb információt az Önkéntes Pont munkatársaitól kérhetnek az érdeklődők:

4100 Berettyóújfalu, József Attila u. 35. (Herpály-Team Kft. udvara)

Török Tímea, önkéntes koordinátor, Telefon: 06 20 424-8480

Lakatos Ildikó, szakmai vezető, Telefon: 060 20 595-0877

E-mail: ,

Internet:


CSAT Egyesület „EGY PONT MINDENKIÉRT” TÁMOP 5.5.2-11/2-2012-0138
Cím: 4025 Debrecen, Arany János utca 2. F.2.
Nyilvántart. szám: 09-0278-04
Akkreditációs lajstromszám: 1089
e-mail:

You have no rights to post comments