artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

A Vidékfejlesztési Program, támogatási lehetőségének köszönhetően a VP6-19.2.1.-11-6-20 kódszámú, Bihar-Sárrét Vidékfejlesztési Egyesület – Mikrovállalkozások eszközbeszerzésének támogatása című felhívás alapján Török Ádám egyéni vállalkozó 7 409 850 Forint összegű vissza nem térítendő támogatásban részesült.  Az egyéni vállalkozó eszközbeszerzéséhez kapcsolódó beruházás teljes elszámolható költsége 10 585 500 Ft, a támogatás intenzitása: 70,00 %-os. A támogatás segítségével egy mini kotrógép került beszerzésre, valamint megvalósult a vállalkozást népszerűsítő marketing tevékenység is.

Török Ádám egyéni vállalkozás főtevékenysége a gépi földmunkák végzése. Ebbe a tevékenységbe tartoznak azok a fölmunkavégzéssel kapcsolatos előkészítő munkák, amelyek gépi segítséggel kivitelezhetők, mint például: a közmű, települési vízelvezető építéséhez, különböző útmunkákhoz kapcsolódó árokásás, a különböző építmények építéséhez kapcsolódó árokásás, a földterület-helyreállító munkák, a talajkitermelés, rézsűzés, talajmozgatás töltés és átjáró létesítésénél útépítés (út, autópálya, vasút stb.) építésének megkezdése előtt, a vízelvezető árok ásása, a megrendelés helyszínén, építkezési munkálatokhoz kapcsolódóan végzett a földfúró géppel történő lyukfúrás pl. kerítésoszlop számára.

Az egyéni vállalkozóként nyújtott szolgáltatás az építkezéseken nyújtott előkészítési munkákra is kiterjed, mint például az épület alapjainak ásása. Ezek mellett vállalja az ingatlanok kertjeinek és az épületek alapjainak talajrendezési, valamint a közművek bekötésének előkészítési munkálatait is.

A fejlesztés keretei között beszerezett, több funkcióval és kiegészítővel rendelkező mini-kotró-rakodó gép segítségével széleskörű megrendelői igényeket tud lefedni, valamint munkáit a megadott határidőn belül képes teljesíteni.

A géppel szűk helyeken is hatékonyan tud munkát végezni. A gép kis mérete miatt könnyen szállítható utánfutóval, így a munkavégzés helyét gyorsan képes megközelíteni. A megvásárolt minikotró segítségével a jelenlegi munkája leegyszerűsödik, hatékonyabbá válik.

A pályázat keretein belül elszámolt marketingtevékenység segítségével kívánta elérni a magánszemélyeket és céges megrendelőit. A cégtájékoztató segített abban, hogy a nagyvállalkozók számára bemutassa tevékenységét, ezzel tovább növelve piaci megjelenését.

A fejlesztés utáni megrendelésekkel és a gazdasági megerősödéssel példát mutat a térségben jövedelem termelő beruházásra és növeli a hátrányos helyzetű térség gazdasági erejét.

BSVEVP EULEADER

You have no rights to post comments