artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 16. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Sárgaborsóleves pirított hagymával

Mediterrán csirkemell párolt rizzsel, wok zöldséggel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Szeretné biztonságban tudni szeretteit és vagyonát? Vagy csak korszerűsítené lakása biztonságtechnikai rendszerét?
A Legal Véd Kft. megoldást kínál Önnek!

0-24 órás távfelügyelet - Élőerős őrzés és vagyonvédelem -  Biztonságtechnika

legal ved05

Örző-védő szolgáltatásunk, biztonsági - és távfelügyeleti rendszerünk magas szintű biztonságot és védelmet nyújt ügyfeleink számára. Tapasztalt biztonsági szakembereink gondoskodnak az épületek, területek, események vagy személyek biztonságáról, folyamatosan ellenőrizve a környezetet és reagálva minden lehetséges veszélyhelyzetre. Rugalmas és személyre szabott megoldásainkkal biztosítjuk ügyfeleink egyedi igényeinek maximális kielégítését, békéjük és vagyonuk hatékony védelmét.


Milyen előnyökkel jár egy biztonsági távfelügyelet szolgáltatás? Természetesen számtalan előnnyel, de ezek közül kiemelnénk a legfontosabbakat:


1. Gyors riasztás és intézkedés:

legal ved01A biztonsági rendszerek távfelügyelete lehetővé teszi az azonnali értesítést és beavatkozást, ha bármilyen veszélyforrás észlelnek kollégáink. Ez gyorsabb segítséget és védelmet biztosít a tulajdonosoknak.


2.Távoli ellenőrzés és hozzáférés:

A távfelügyelet lehetővé teszi a lakás tulajdonosai számára, hogy távolról ellenőrizzék a biztonsági rendszert és a lakás környékét. Így folyamatosan figyelemmel kíséhetik otthonukat, még akkor is, ha éppen távol vannak.


3. Megelőző hatás:

A látható biztonsági rendszerek - amelyeket távfelügyelettel kombinálnak - gyakran megelőző hatást fejtenek ki. Az ilyen rendszerek ismertetése önmagában is elrettentő lehet, mivel potenciális betörők és bűnözők hajlamosak elkerülni az olyan otthonokat, amelyek több szempontból is védettek.


4. Értéktárgyak és szeretteink védelme:

A biztonsági távfelügyelet segít megvédeni az értéktárgyakat és a szeretteink biztonságát. Az esetleges riasztások és az azonnali intézkedések révén minimalizálhatók a károk és a veszteségek.

legal ved06

5. Nyugodt érzés:

A biztonsági távfelügyelet növeli a lakók biztonságérzetét. Tudva, hogy a rendszer folyamatosan figyeli és beavatkozik szükség esetén, a lakók nyugodtan élvezhetik mindennapjaikat otthonukban.

Összességében a biztonsági távfelügyelet segíthet megelőzni a bűncselekményeket, minimalizálni a károkat és növelni a lakás biztonságát, ami különösen fontos a lakók és az értékek védelme szempontjából.


Szeretne többet megtudni szolgáltatásinkról?

Keressen bennünket elérhetőségeinken, kollégáink szívesen segítenek!

Cím: Berettyóújfalu, Kossuth u. 29.

Telefon: +36 30 894 3767

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövessen minket Facebookon!

legal ved03

 

 

 

You have no rights to post comments